Rajuja väitteitä Neymarin raiskausepäilystä – naisen lääkärinlausunto julki: ”Fyysisiä vammoja”

Hllwd | 04.06.2019 09:04

Jalkapalloilija Neymar Juniorin raiskausepäilyssä on tapahtunut käänne, raportoi UOL Sport -sivusto

Nimettömänä pysyvä nainen teki rikosilmoituksen 15. toukokuuta. Hänen mukaansa Neymar lennätti hänet Pariisiin, missä heidän kohtaamisensa eskaloitui väkivaltaiseen raiskaukseen. Rikosilmoitus tehtiin Brasilian Sao Paolossa. 

Lue lisää: Raiskausepäily! Neymar yritti todistaa syyttömyyttään – tilanne kääntyi päälaelleen: jalkapalloilijalle jopa viiden vuoden tuomio?!

UOL Sport -uutisoi viime yönä Suomen aikaa, että se on saanut haltuunsa lääkärintodistuksen, jonka mukaan nainen kärsii ainakin traumaperäisestä stressistä sekä painon putoamisesta. Lääkärintodistuksen mukaan naiselta löytyi myös fyysisiä vammoja hänen pakaroistaan ja jaloistaan. Tutkimukset tehtiin Sao Paolossa sijaitsevassa yksityissairaalassa. UOL raportoi vahvistaneensa lääkärintodistuksen sekä sen kuvien aitouden ammattilaisilta. 

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

neymar

Neymar kiistää kaiken

Neymar on agentti-isänsä kautta kiistänyt kaikki syytökset. Sen lisäksi hän julkaisi sunnuntai-iltana sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän vakuutti syyttömyyttään. 

Videon julkaiseminen oli siinä mielessä virhe, että Neymar näytti videolla myös hänen ja naisen välisen Whatsapp-viestiketjun. Flirttailevan tekstin joukossa näkyi myös naisen lähettämiä valokuvia, joissa hän oli vähissä vaatteissa tai täysin yläosattomissa. 

Brasiliassa on laitonta julkaista, myydä tai jakaa seksuaalista materiaalia ilman kohdehenkilön suostumusta. Mikäli Neymar tuomitaan intiimien valokuvien levittämisestä, voi kyseessä olla jopa viiden vuoden vankeusrangaistus. Tapauksesta on aloitettu rikostutkinta. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!