Hllwd

Miehen puolikkaat -tähti taistelee elämästään - sydän pysähtyi yhtäkkiä

16.07.2020 16:03

Miehen puolikkaat -sarjasta kansainväliseksi tähdeksi noussut Conchata Ferrell, 77, taistelee parhaillaan elämästään sairaalahoidossa.

Viihdeuutissivusto TMZ:n mukaan Ferrell sai hiljattain sydänkohtauksen ollessaan jo valmiiksi sairaalahoidossa virustartunnasta johtuneen vakavan sairauden takia.

Ferrellin aviomies Arnie Ferrell kertoi TMZ:lle, että Conchata oli joutunut sairauden takia tehohoitoon, mutta teho-osastolla hänen sydämensä pysähtyi yhtäkkiä kymmeneksi minuutiksi. Ferrellin henki saatiin pelastettua, mutta hän taistelee yhä elämästään dialyysihoidossa.

Conchata Ferrell kuvattuna vuonna 2011.
Conchata Ferrell kuvattuna vuonna 2011.

TMZ:n saamien tietojen mukaan Ferrell on hengityskoneessa ja osittain tajuissaan. Hänen tilansa on vakaa, mutta täyttä varmuutta hänen toipumisestaan ei ole. Sivuston mukaan Ferrell on jolalin tavoin tietoinen ympäristöstään, mutta ei kykene puhumaan tai muuhun vuorovaikutukseen.

Conchata Ferrell näytteli Miehen puolikkaat -sarjassa suosittua sivuhahmoa, Charlie Sheenin kodinhoitajaa Bertaa, jonka napakat kommentit ja äkkijyrkkä luonne huvittivat suuresti sarjan katsojia.

Lue myös: Pahasti velkaantunut Charlie Sheen joutuu myymään järjettömän ökykotinsa – kuvat häkellyttävästä miljoonakartanosta!

Conchatan hahmo Berta (oik.) kuului Miehen puolikkaat -sarjan vakiohahmoihin. Kuvassa myös sarjan lapsitähti Angus T. Jones (vas.) ja pääosanäyttelijä Charlie Sheen.
Conchatan hahmo Berta (oik.) kuului Miehen puolikkaat -sarjan vakiohahmoihin. Kuvassa myös sarjan lapsitähti Angus T. Jones (vas.) ja pääosanäyttelijä Charlie Sheen. Kuva: CBS

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!