fbq
Hllwd
20.03.2019 10:14
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: REX
Nainen ottaa kuvaa Jacksonia esittävästä taideteoksesta
Michael Jacksonin henkivartija: "Tiedän, että hän oli naisiin päin kallellaan - puhuimme mimmeistä koko ajan!"
Hllwd
20.03.2019 10:14
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: REX

Leaving Neverland -dokumentin hyväksikäyttöväitteet ovat tahranneet edesmenneen supertähti Michael Jacksonin  mainetta ja kunniaa pahoin. Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Jacksonin Paris-tytär on kohusta syvästi järkyttynyt ja hermoromahduksen partaalla. Vastaavasti osa Jackson-faneista pitää väitteitä pedofiliasta valheina.

TMZ: Michael Jackson liikkui naamioituneena pikkupojan kanssa ostoksilla vuonna 1989 - kyseessä väitetty hyväksikäytön uhri

Kohudokumentti väittää: Michael Jackson näytti lapsille pornoa ja käytti hyväkseen – lahjoi koruilla, pelotteli vankilalla

Yhdysvaltalainen viihdemedia TMZ on haastatellut aikanaan Jacksonin henkivartijana työskennellyttä Bill Whitfieldiä. Whitfield on myös kirjoittanut kirjan ajastaan "MJ":n palveluksessa. Henkivartijan mukaan Jackson oli "täysin heteroseksuaali".

- Tiedän, että hän oli naisiin päin kallellaan. Puhuimme mimmeistä koko ajan. Kun vaikka ajelimme, niin hän puhui naisista, joita piti viehättävinä.

Whitfield mainitsee haastattelussa, että kerran Jackson esimerkiksi pyysi puhelinumeroa kadulla eräältä tytöltä, koska tämä oli Jacksonin mielestä niin kaunis.

Henkivartija näki Jacksonin yksityiselämästä paljon, mutta ei suostu avaamaan Jacksonin naiskuvioita yksityiskohtaisemmin.

- Hän vietti naisten aikaa yksityisesti. 

Kohudokumentin väitteitä henkivartija pitää tekaistuina. 

Kohudokumentti oli liikaa: Michael Jacksonin fanit protestoivat brittikanavan ulkopuolella - vakuuttavat laulajan syyttömyyttä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »