Meghan Marklen sisarpuoli on täynnä katkeruutta: rahasti kuninkaallisilla häillä ja vaatii isälleen erityiskohtelua kuninkaallisilta!

Hllwd | 23.05.2018 14:08

Prinssi Harryn kanssa viikonloppuna avioituneen Meghan Marklen sisarpuoli haluaa lähelle kuninkaallisen perheen uusinta jäsentä.

Meghanin sisarpuoli Samantha Markle on ottanut kaiken mahdollisen hyödyn irti sisarpuolensa saamasta julkisuudesta. Meghan ja Samantha eivät ole väleissä, mikä suorastaan raivostuttaa kuninkaallisten piirien ulkopuolelle jäänyttä Samanthaa.

Prinssi Harryn ja Meghanin häitä televisiosta seurannut Samantha toivoo, että hän saisi yhteyden sisarpuoleensa sopiakseen heidän vuosia jatkuneet riitansa. Naisen mukaan häissä saarnanneen piispan Michael Curryn puheet anteeksiannosta tekivät häneen vaikutuksen.

− Mielestäni pastorin puheen pitäisi vaikuttaa Meghanin moraaliseen velvollisuuteen ottaa minuun yhteyttä jossain vaiheessa. Jos hän haluaa tehdä moraalisesti ja uskonnollisesti oikean teon, suhtaudun siihen avoimin mielin, Samantha kertoi The Sun -lehdelle.

Lue lisää: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä koominen hetki – some repesi liitoksistaan: Jenkkipastorin rento saarna sai muodollisen brittimonarkian venkoilemaan tuoleissaan!

Kirjoittaa paljastuskirjaa

Samantha ei peittele katkeruuttaan Meghania kohtaan. Hän nimittäin kirjoittaa paljastuskirjaa, jonka avulla Samantha haluaa ”paljastaa Meghanin todellisen luonteen”.

Samantha on kirjoittanut vielä toistaiseksi julkaisemattomassa kirjassaan, että Meghan on Hollywoodin tuhoama narsisti, eikä tämän pitäisi olla naimisissa prinssi Harryn kanssa.

− Ihmiset varmaan ajattelevat, että haluan vain lytätä kuninkaallisia. Kuninkaallisilla on ollut skandaaleja sukupolvien ajan: on ollut sukurutsausta, lääkeriippuvuutta, alkoholiriippuvuutta, uskottomuutta... Millä perusteella Marklet ovat jotenkin huonompia kuin he?

Lue lisää: Suomalainen Santtu Seppälä saapui prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin – rinnalla amerikkalainen näyttelijä-vaimo ja Suits-sarjan tähdet!

Rahasti kuninkaallisilla häillä

Samantha ei ole väleissä Meghanin kanssa, mutta hän ottaa kaiken taloudellisen hyödyn kuuluisasta sisarpuolestaan. Samantha tienasi yli 20 000 euroa seuraamalla Meghanin ja Harryn häitä televisiokameroiden taltioidessa tilanteen.

Meghanin puoliso Mark Phillips vahvisti asian Daily Mailille.

− Samantha tienaa hyvät rahat yksinoikeushaastattelulla, mies sanoi.

Lue myös: Herttuapari Harryn ja Meghanin häät: Katso juhlien julkkisvieraat ja hemaisevat juhlamekot!

Haluaa isälleen erityiskohtelua

Meghanin isä Thomas Markle joutui sairaalaan hieman ennen kuninkaallisia häitä. Samantha haluaa, että Meghan ja prinssi Harry järjestävät Thomasille erityiskohtelua lähitulevaisuudessa.

− Meghanin ja prinssi Harryn pitäisi lennättää isäni yksityiskoneella Lontooseen ja viedä hänet Buckinghamin palatsiin. Thomas kuitenkin jäi pois heidän häistään. Mielestäni isämme ansaitsee esittelykierroksen ja teehetken palatsissa! 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!