fbq
Hllwd
19.05.2018 19:03
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
pastori
Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä koominen hetki – some repesi liitoksistaan: Jenkkipastorin rento saarna sai muodollisen brittimonarkian venkoilemaan tuoleissaan!
Hllwd
19.05.2018 19:03
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Windsorin linnassa nähtiin tänään astetta rennompaa meininkiä, kun prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden pisimmästä saarnasta vastasi amerikkalaispastori Michael Bruce Curry

Lisää häistä:
Suomalainen Santtu Seppälä saapui prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin – rinnalla amerikkalainen näyttelijä-vaimo ja Suits-sarjan tähdet!
Prinssi Harry sai Meghaninsa - katso kuva vihkisormuksesta!

Kuninkaallisissa häissä on totuttu hyvin muodollisiin ja jopa jäykähköihin saarnoihin, mutta Michaelin Power of Love -puhe vei häiden suunnan aivan uusille urille.

Tunnelma kirkossa oli hyvin erikoinen, sillä brittimonarkian jäsenet näyttivät siltä, etteivät he osanneet reagoida hyvin amerikkalaistyyliseen, isoeleiseen ja voimakkaaseen puheeseen rakkaudesta.

Myös internet huomasi tilanteen. Ainoa ero on se, että sosiaalinen media rakastui Michaeliin ja aloitti meemien ja giffien jakamisen useilla eri alustoilla. Michaelin upean puheen kruunasi vielä gospel-kuoro, joka tulkitsi legendaarisen Stand By Me -kappaleen. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »