fbq
Hllwd
01.09.2020 19:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Justin bieber hailey bieber
Megatähti osti superkartanon! Justin Bieber maksoi hervottomasta lukaalistaan yli 21 miljoonaa euroa – katso kuvat!
Hllwd
01.09.2020 19:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Poptähti Justin Bieber, 26, osti massiivisen kartanon maineikkaalta Beverly Hillsin alueelta.

Hervoton lukaali siirtyi Justinin ja hänen vaimonsa Hailey Bieberin, 23, omaisuuteen uskomattomalla 25,8 miljoonan dollarin hinnalla. Summa on euroissa 21,5 miljoonaa. Asuntokauppa on alueen viidenneksi kallein vuoden sisällä. 

Laulaja taisi tykästyä asuinalueeseen kovasti, koska hän osti vain vuosi sitten sieltä toisen kodin 8,5 miljoonalla dollarilla, eli seitsemällä miljoonalla eurolla.

Bieberien uusi kartano oli laitettu myyntiin alun perin 42 miljoonalla dollarilla vuonna 2018. Kahden vuoden jälkeen hinta oli pudonnut poptähden mieleiseksi, sillä summa oli lähes puolittunut. 

Porttien takana

Talo sijaitsee aidatulla Beverly Parkin -alueella Beverly Hillsissä, mikä tunnetaan kookkaista kartanoistaan ja julkkisasukkaistaan. Alueella asustavat tällä hetkellä ainakin Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy ja Rod Stewart

Justinin ostama rakennus on alun perin rakennettu jo 1980-luvulla, mutta kaksikerroksista kartanoa on remontoitu usein vuosien varrella. 

1
2

Lue myös: Superjulkkispariskunta Chrissy Teigen ja John Legend myyvät ökykartanoaan – modernin Beverly Hills lukaalin saa hieman yli 20 miljoonalla! 

3
4
5

Lue myös: Rokkitähti Jon Bon Jovin uusi kartano – luksusasunto rannalla maksoi 36 miljoonaa: katso kuvat! 

6
7

Lue myös: Löytyykö taskusta hieman ylimääräistä? Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf laittoi luksuslukaalinsa myyntiin: hintaa alle 2 miljoonaa euroa - katso kuvat! 

88
8

Hervoton tontti

Yli hehtaarin kokoisella tontilla on laulajalla tilaa temmeltää, vaikka tenniskentällä tai uima-altaalla. Mikäli Justinia tai Haileyta ei pallon piekseminen tai polskiminen kiinnosta, löytyy tekemistä 1 022 neliön talostakin. Sisällä suunnattomassa rakennuksessa on oma kuntosali ja elokuvateatteri, joissa aika kuluu varmasti rattoisasti. 

Lue myös: Pudotti hintaa! Prinsessa Märtha Louise herätti paheksuntaa – yrittää myydä kartanoaan! 

Rakennuksessa on lisäksi yhteensä seitsemän makuuhuonetta, 10 kylpyhuonetta ja kaksi ruokailuhuonetta. Ruokailuhuoneista toinen on tarkoitettu juhlia varten, ja toinen on arkisempaan mutusteluun. 

Eteistä koristavat kauniit mustavalkoruudulliset lattialaatat, jotka muistuttavat hieman shakkilautaa. Etuoven jälkeisestä tilasta nousevat myös hienot kaarevat portaat toiseen kerrokseen pitkin talon vitivalkoisia seiniä. 

Lue myös: Kruununprinssiparin häälahjalla värikäs historia! Haakonin ja Mette-Maritin kartanossa kummittelee natsijohtaja!

Yläkerrasta löytyvä pariskunnan makuuhuone erottuu muista suurilla vaatekaapeillaan, joihin varmasti mallin ja muusikon muodikkaat vermeet mahtuvat. Makuuhuoneiden lisäksi toisesta kerroksessa on pienimuotoinen olohuone sekä useita parvekkeita, joilta voi ihailla suurta tonttia. 

Yhden parvekkeen alapuolella on upea terassi, jossa on allasrakennus takalla ja pizzauunilla. 

10
11

Lue myös: Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaitelijia Kat Von D myy lukaaliaan – pyytää 2,8 miljoonaa kookkaasta kämpästään: katso video!

12
13
14

Lue myös: Laulaja Kelly Clarkson erosi ja myy perheensä miljoonakotia - viihtyisitkö sinä tässä 930 neliön supertähtilukaalissa? Kuvat! 

15
116

Lue myös: Frendit-tähden luksuslukaali myynnissä! Matthew Perryn rantatalolla hintaa yli 12 miljoonaa – katso kuvat massiivisesta kämpästä!

17
19
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »