fbq
Hllwd
08.01.2020 20:30
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: All Over Press
angelina
Matkustelua yksityiskoneella vai luksusaikaa lapsien kanssa? Ex-pari Brad Pittin ja Angelina Jolien arki eroaa toisistaan melkoisesti!
Hllwd
08.01.2020 20:30
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: All Over Press

Hurja eromylly käynnistyi syyskuussa 2016, kun Hollywoodin superpari Angelina Jolie, 44, ja Brad Pitt, 56, laittoivat eropaperit vetämään. Avioeron syyksi paljastui Angelinan mukaan Bradin holtiton käytös ja pariskunnan Maddox-pojan läimäyttäminen. 

Erosta on nyt hieman yli kolme vuotta aikaa, ja pahimmasta on päästy ylitse. Bradin käytös on median mukaan rauhoittunut, eikä miestä nähdä sekoilemassa tai punkkaamassa kaverin sohvalla enää samalla tavalla kuin avioliiton loppuaikoina. Supertähti vannottaakin olevansa muuttunut mies.

Lue myös:Voi, miten isoiksi Angelina Jolien ja Brad Pittin lapset ovat kasvaneet - katso kuva!

Yksityiskoneella ympäri maailmaa

Ex-rakastavaisten arki muuttui eron myötä toden teolla. Tuoreiden paparazzikuvien mukaan supertähti Brad matkustelee yksityiskoneella ympäri maailmaa, kun Angelina huolehtii ex-parin jälkikasvusta. 

Uudenvuoden aattona Brad bongattiin lentokentältä Meksikosta. Mukanaan hänellä oli Marshall-merkkinen matkakaiutin, muttei tiettävästi muuta seuraa.

brad
brad

Vajaa viikkoa myöhemmin paparazzi löysi Bradin kirjautumassa New Yorkissa sijaitsevaan hotelliin. Aurinkolaseihin sonustautunut mies ei hymyään tilanteessa jaellut.

Lue myös: Jennifer Aniston täytti 50 vuotta - ex-mies Brad Pitt livahti bileisiin!

brad
brad

Skippasi Golden Globen

Samoihin aikoihin Angelina puolestaan jätti menemättä Golden Globe -juhliin, ja vietti puolestaan luksusaikaa pariskunnan tyttären Viviennen, 11, kanssa alennusmyynneissä Los Angelesissa. 

Mukana oli myös Viviennen kaksosveli Knox, 11.

Lue myös: Hollywood-kaunotar työskenteli Angelina Jolien ensin teininä, nyt aikuisena – hämmästyi supertähden leikkisyydestä: "Kävimme keilaamassa ja pelaamassa värikuulasotaa"

angelina
angelin
angelina

Huoltajuuskiista

Angelina voitti lasten huoltajuuden, kun Brad puolestaan jäi nallina kalliolle. Eron alkuaikoina hänellä ei ollut edes oikeutta tavata lapsiaan. Välit ovat kuitenkin lämmenneet hiljattain kaikkiin muihin lapsiin, paitsi sisaruskatraan vanhimpaan lapseen Maddoxiin. 

1,5 vuoden erotaistelun jälkeen huhtikuussa 2018 Angelina ilmoitti, että pariskunta on saanut lakiasiansa kuntoon. Tämän myötä Brad sai myös oikeuden tavata lapsiaan.

Angelinalla ja Bradilla on kuusi lasta: Maddox, 18, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 13, Vivienne, 11, Knox, 11. Lapsista Shiloh, Vivienne ja Knox ovat ex-parin biologisia lapsia.

Lue myös: Angelina Jolie aikoo hidastaa työtahtiaan: Haluan keskittyä kasvattamaan lapseni hyvin!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »