fbqLady Gaga rikkoi hiljaisuuden – kommentoi salasuhdehuhuja suorassa tv-lähetyksessä: "Ihmiset näkivät rakkautta, ja se oli tarkoituksemme!" | Seiska
Lady Gaga

Lady Gaga rikkoi hiljaisuuden – kommentoi salasuhdehuhuja suorassa tv-lähetyksessä: "Ihmiset näkivät rakkautta, ja se oli tarkoituksemme!"

Hllwd | 28.02.2019 18:31

Oscar-gaalassa parhaan alkuperäiskappaleen palkinnon napannut Lady Gaga nousi otsikoihin hänen ja näyttelijä Bradley Cooperin hempeilevän esityksen takia.

Kaksikko esitti gaalassa A Star Is Born -elokuvasta tutun Shallow-kappaleen, ja kaksikon rakastavat katseet kiinnittivät katsojien huomion. Villeimpien huhujen mukaan Lady Gagalla ja Bradleylla on salasuhde.

Lue myös: Fanit unelmoivat Lady Gagan ja Bradley Cooperin romanssista - psykologi selittää!

Lady Gaga ja Bradley Cooper

Lady Gaga kommentoi orastavaa kohua Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

- Ensinnäkin, sosiaalinen media on koko internetin vessa. On suorastaan järkyttävää, mitä se on tehnyt popkulttuurille. Ihmiset näkivät rakkautta, ja se oli tarkoituksemme! Shallow on rakkauslaulu, elokuvamme on rakkaustarina. Työstimme esitystämme viikon ajan. Bradleylla oli selvä visio kaikesta, Lady Gaga sanoi.

Suhdehuhut saivat tuulta alleen, kun Gaga erosi kihlatustaan Christian Carinosta hieman ennen Oscar-gaalaa. Bradley puolestaan seurustelee malli Irina Shaykin kanssa.

- Hyvänen aika sentään, halailin Tony Bennettiä kiertueellamme. Rakkauslaulujen on tunnuttava rakkaudelta!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!