Luksusmökkejä ja ravintoloita! Tällainen on Jasper Pääkkösen Inariin kaavailema miljoonaprojekti!

Uutiset | 08.06.2020 07:54

Seiska kertoi viime viikolla, että näyttelijä Jasper Pääkkösellä, 39, on epäonnea uuden liiketoimensa kanssa. Luonnonkauniille Inarijärven Nanguniemelle suunniteltu lomakohteen rakentaminen on ottanut takapakkia ja herättänyt kysymyksyä osassa paikallisia.

Nangun lomakeskus -työnimellä kulkevan peräti 35 miljoonan euron arvoisen hankkeen kaavaehdotus oli jo ehtinyt kunnan nettisivuille.

Nyt hanke on yllättäen kaikessa hiljaisuudessa poistettu ja otettu uudelleen valmisteluun. Aikalisän määräsi aluetta vuokraava Metsähallitus, jonka kanssa esisopimus on tehty viime vuoden puolalla.

Jasperin ja sijoitusyhtiön on tarkoitus tehdä kansainväliset puitteet täyttävä loma- ja kalastuskeskus Inarinjärven Nanguniemen kauniiseen luontoon.
Jasperin ja sijoitusyhtiön on tarkoitus tehdä kansainväliset puitteet täyttävä loma- ja kalastuskeskus Inarinjärven Nanguniemen kauniiseen luontoon.

 

Lue lisää: Miljoonaprojekti vastatuulessa! Jasper Pääkkösen Inariin kaavailtu lomakeskushanke otti takapakkia!

Luksusmökkejä rämeelle

Jasper kumppaneineen on alustavasti sopinut Metsähallituksen kanssa, että lomakeskus panostaa suomalaiseen saunaan, arkkitehtuuriin ja luontoon. Sijainti on upea ja keskeisellä paikalla.

Suunnitelmissa on toteuttaa useita luksusluokan ravintoloita sekä Jasperin Helsingissä sijaitsevan Hernesaaren Löylyn kaltainen saunakohde. Korpi Capitals on Jasperin kanssa osakkaana myös Löylyssä.

Lue myös: Jasper Pääkkösen ideoima miljoonaprojekti joutui vastatuuleen – näin näyttelijä kommentoi Seiskalle!

Nangunniemeen rakennettaisiin myös luksusmökkejä. Kaikkiaan vuodepaikkoja tulisi satakunta, ja rakennusten kokonaispinta-alaksi kaavailtiin noin 6 200 neliömetriä.

Alkuperäinen kaavaehdotus sisälsi myös mahdollisuuden laajentaa lomakeskus paikkamäärältään lähes kaksinkertaiseksi.

Sen sijaan uusista suunnitelmista ei vielä ole tietoa, sillä keskeneräisinä ne eivät ole julkisia.

Lue myös: Merkittävä työllistäjä! Jasper Pääkkönen ideoi miljoonaprojektin Inariin – herätti kiistaa paikallisissa: ”Näin iso hanke huolettaa!”

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Adobe Stock
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!