fbq
Hllwd
02.07.2020 21:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
Bella hadid kämppä
Katso video ja kadehdi! Supermalli Bella Hadid osti yli viiden miljoonan euron luksusasunnon:
Hllwd
02.07.2020 21:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Supermalli Bella Hadid osti salaa uuden asunnon Yhdysvaltojen vilkkaasta metropolista New Yorkista. 

Kaupungissa asuminen on tiedettävästi hyvin kallista. Siihen ihan jokaisella ei ole varaa, jos Bellan pulittamaa kämpän hintaa katsoo. Supermalli maksoi uudesta asunnosta 6,1 miljoonaa dollaria eli noin 5,4 miljoonaa euroa. 

Lue lisää: Huhuh! Mallikaunotar Bella Hadidin uimavaate kiristyy äärirajoilleen: hikipisarat nousevat pintaan polttavan kuumissa kuvissa - katso!!

Bella hadid bikinit
Mallikaunotar Bella Hadid on viihtynyt kesän aikana paljon bikineissä.

Oikea sijainti

Bella on siskonsa Gigin tavoin sijoittanut kaikessa hiljaisuudessa hintaviin Manhattanin kiinteistöihin viimeisen kahden vuoden sisällä. Mallikaunottaren ostama miljoonakämppä on SoHo-kaupunginosassa, joka aluksi tunnettiin taitelijoiden suosimana. Nykyisin alue on keskiluokkaisten valtaama ja tiiviimpi osa Manhattanin keskustaa.

Kaupunginosan nimi tulee sanoista South of Houston Street, joka tarkoittaa Houstonin kadun eteläpuolta. 

Lue lisää: Jäätävät lasinleikkurit! Bella Hadidin kovettuneet nöpöttimet pistävät paidan läpi – supermalli keimailee lyhyessä videossa!  

Supermallin ostama asunto on historiallisen rakennuksen kattohuoneisto. Koko talo on rakennettu jo vuonna 1877 ja se muutettiin asuntokompleksiksi vuonna 2016. 

Tilava kattohuoneisto

Bella osti tämän täysin remontoidun kattohuoneiston 2019 vuoden loppupuolella. 

Ilmavassa asunnossa on tilaa yli 202 neliömetriä. Siihen mahtuu kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen lisäksi paljon alkuperäisiä elementtejä, kuten tiiliskivestä tehdyt kaarimaiset katot. 

Lue lisää: Popparitähti Ariana Grandella on hervoton lukaali: osti ensimmäisen asuntonsa Hollywoodista yli 12 miljoonalla eurolla - katso kuvat! 

Modernimpaa lisäystä rakennuksessa on erikoisvalmisteinen ja valaistu viinihuone, johon mahtuu 100 pulloa rypäleistä herkkua. Makuuhuoneissa on moottoroidut tummennusverhot, jotka voi säätää aukeamaan mielensä mukaan. 

Yksi hienoimmista kattohuoneiston ominaisuuksista on massiivinen kattoterassi, jossa voi nauttia mielellään aamukahvin tai kaksi. 

Tästä esittelyvideosta voit nähdä kämpän kaikessa komeudessaan.