Hllwd
Katso videot!

Laulajakaunotar Miley Cyrys osti uuden miljoonakämpän – maksoi runsaat 4 500 000 dollaria: katso video!

28.07.2020 21:32

Lapsitähdestä pikaisesti pahaksi tytöksi muuttunut laulajatähti Miley Cyrus osti itselleen uuden asunnon Kaliforniasta. Kaunotar maksoi talostaan aidatussa Hidden Hills kaupungissa neljä ja puoli miljoonaa dollaria, eli hieman vajaat neljä miljoonaa euroa. 

Se ei ole kuitenkaan ensimmäinen lukaali, jonka laulaja on omistanut alueella. Hän myi kaksi vuotta sitten sieltä aikaisemman kotinsa, josta hän oli maksanut viisi miljoonaa dollaria vuonna 2015.  Kyseisen kämpän hän sai myytyä samalla hinnalla vuonna 2018. Aidatussa julkkisten turvapaikassa ei siis asuntojen arvo hirveästi putoa.

miley kämppä

Lue myös: Löytyykö taskusta hieman ylimääräistä? Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf laittoi luksuslukaalinsa myyntiin: hintaa alle 2 miljoonaa euroa - katso kuvat! 

miley kämppä1

Paluu suojaan

Miley palasi Malibun asuinalueelta takaisin tuttuun ympäristöön Hidden Hillsiin, jonka aidattuja reunoja valvovat turvamiehet. Omaa rauhaa hänellä on siis varmasti laajemminkin kuin laulajan uudessa täysin remontoidussa lukaalissa, jossa myös tilaa riittää. 

Laulajalla on uudessa talossaan noin 631 neliömetriä, joihin sisältyy kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. 

miley kämppä12

Lue myös: Jennifer Lopez pudotti vaatimustasoaan: supertähti hankki kompaktin talon – kuvat! 

miley kämppä123

miley kämppä13

Katso sisään

Talo on rakennettu 1950-luvun puolivälissä ja se on remontoitu täysin moderniin muotoon. Puiset lattiat ja vaaleat seinät saavat massiivisen kämpän näyttämään yhä isommalta, kaikista kuvista päätellen. Useamman kerroksen lisäksi lukaalista löytyy useampi ruokailuhuone ja olohuone. 

Modernimaisesta gourmet-keittiöstä pääsee näppärästi upeaa takkahuoneeseen, josta näkee laajalle takapihan terassille. Terassi on korkean mäen turvissa ja sielläkin on oma nuotiopaikkansa. Kolmas takka löytyy makuuhuoneesta, mikä varmasti auttaa romanttisten tilanteiden luomisessa. 

Lue myös: Katso video ja kadehdi! Supermalli Bella Hadid osti yli viiden miljoonan euron luksusasunnon

Yksi erikoisimmista hienouksista talossa on kuitenkin kahdeksalla istumapaikalla varattu elokuvateatteri. Laguunimainen uima-allas on myös hyvin korkealla samaisessa listassa. 

 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!