Hllwd
Katso kuvat!

Kylie Jennerin räppärirakas saapuu Suomeen ensi kesänä! Paparazzi bongasi hempeilevän pariskunnan – kuvat!

06.03.2018 21:31

Antidote-kappaleellaan suuren yleisön tietoisuuteen noussut Travis Scott on yksi tämän hetken suosituimpia räppäreitä. Hittien lisäksi miehen tunnettavuutta lisää se, että hän sai helmikuussa lapsen Kardashian- ja Jenner-klaanin nuorimman kaunottaren, Kylie Jennerin kanssa.

Suomeen elokuussa

Elokuussa Tampereella järjestetään suosittu Blockfest-tapahtuma. Hiphop-musiikkiin keskittyvä festari ilmoitti äskettäin, että Travis Scott on kiinnitetty tapahtuman pääesiintyjäksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Tiedossa ei ole, tuleeko Kylie miehensä mukana Suomeen. Toissa kesänä Kylie oli mukana Suomessa, kun hänen silloinen miesystävä Tyga esiintyi Lahdessa Summer Up -festivaaleilla.

Kuhertelua Miamissa

Pienen Stormi-vauvan onnelliset vanhemmat nähtiin äskettäin Miamissa nauttimassa veneilystä. He olivat ilmeisesti jättäneet vauvansa lastenhoitajien huoleksi, koska pienokaista ei näkynyt pariskunnan mukana. Kylie ja Travis nauttivat iltapäivästä ja hempeilivät Miamin yökerhokuningas Dave Grutmanin omistamalla ökyveneellä.

Travis Scott ja Kylie Jenner veneellä.

Travis Scott ja Kylie Jenner veneellä.

Kohu lapsen isyydestä

Kylie ja Travis eivät ehtineet pitkään nauttia vanhemmuudesta, kun he joutuivat kohun keskelle. Kylien ex-poikaystävä, räppäri Tyga väitti nimittäin olevansa vastasyntyneen lapsen isä. Tyga perusteli isyysväitettään sillä, että hän oli ollut tuoreen äidin kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä yhdeksän kuukautta ennen lapsen syntymää. Hän vaati DNA-testiä asian varmistamiseksi.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!