fbq
Hllwd
06.02.2018 15:36
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press
Kylie Jennerin lapsen isäksi on ehdolla kaksi räppäriä.
Huh, mikä skandaali muhii! Kylie Jennerin lapsen isästä epäselvyyttä – räppäri vaatii DNA-testiä!
Hllwd
06.02.2018 15:36
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press

Tosi-tv-tähti ja mallikaunotar Kylie Jennerin raskaudesta huhuttiin monia kuukausia, mutta hän ei suostunut vahvistamaan raskausuutista ennen kuin viime sunnuntaina (4.2) hän ilmoitti sosiaalisessa mediassa saaneensa lapsen rap-artisti Travis Scotin kanssa.

Lue lisää: Kylie Jenner, 20, synnytti esikoisensa: minidokkari raskaudesta ja synnytyksestä saa herkistymään! Katso video!

Kylie ei kuitenkaan ehtinyt kauan esikoisestaan nauttimaan ennen kuin hän joutui uuden huhun kohteeksi. Radar Online kertoo, että Kylien ex-poikaystävä, räppäri Tyga väittää olevansa lapsen isä. Sivuston mukaan Tyga on vaatinut DNA-testiä isyyden varmistamiseksi.

Tyga perustelee isyysväitettään sillä, että hän oli ollut tuoreen äidin kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä yhdeksän kuukautta ennen lapsen syntymää.

Tyga ja Kylie yhdessä vuosi sitten New Yorkin muotiviikolla.
Tyga ja Kylie yhdessä vuosi sitten New Yorkin muotiviikolla.

Jo syyskuussa, kun huhut Kylien raskaudesta levisivät, oli Tyga huudellut sosiaalisessa mediassa olevansa lapsen isä.

Lue lisää: Kylie Jenner, 20, raskaana – ex-mies huutelee somessa: Helvetti, se on minun lapseni!

Kovan naistenmiehen maineessa oleva Tyga on tutustunut myös suomalaisiin mallikaunottariin. Vuoden 2013 Miss Helsinki -finaalissa nähty Adeliina Kaasalainen keikistelee vähäpukeisena Tygan Move to L.A -musiikkivideolla.

Lue lisää: Vau! Miss Helsinki -kaunotar vähäpukeisena jenkkiräppäri Tygan musavideolla: suomalainen herkkupeppu vie kaiken huomion - video!

Viime toukokuussa puolestaan Sofia Belórf vieraili Los Angelesissa. Heti matkansa alussa Sofia oli treffeillä Tygan kanssa.

Lue lisää: Salatreffit Kylie Jennerin exän kotona – nyt Sofia Belórf kommentoi suhdettaan rap-tähti Tygaan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »