Prinssi Harry levytti Jon Bon Jovin opastuksella.

Kohuprinssi levytti! Jon Bon Jovi opasti Harrya laulamisessa: Huuda mahdollisimman kovaa!

14.03.2020 20:14

Huhtikuun alusta alkaen freelancerina työskentelevä prinssi Harry, 35, päätti kokeilla uutta sivutyötä laulajana. Edellinen työnantaja, isoäiti Elisabet ei moista olisi ehkä hyväksynyt.

Lue myös: Kuningatar Elisabet torppasi Harryn ja Meghanin aikeet myydä kuninkaallisen brändin alla kyniä, vaatteita ja muuta käyttötavaraa

Harry pääsi äänityssessioon legendaarisen Bon Jovi -bändin solistin, Jonin, 58, kanssa pari viikkoa sitten. Abbey Road -studio oli aloittelevalle laulajalle huipputasoa. Muun muassa Beatles on levyttänyt parhaimmat hittinsä siellä. Myös Harry Potter- ja Taru Sormusten herrasta -leffat on äänitetty kyseisessä paikassa.

Lue myös: Meghanin ja Harryn salatut palaverit paljastuivat – mukana Hollywoodin kriisiasiantuntijoita, asianajajia ja managereja!

Media oli kutsuttu paikalle, kun charmantisti harmaantunut Jon opasti duettokaveriaan laulusession saloihin jo studion ulkopuolella.

– Tästä tulee yhtä helppoa kuin laulaisit makuuhuoneessasi. Huudat vain mahdollisimman kovaa, Jon neuvoi sarkastisesti.

Lue myös: Mitä ihmettä? Harry ja Meghan ovatkin ihan perustaviksia - kuvat!

Biisiksi oli valittu Bon Jovin vanha hitti Unbroken, jota käytetään Harryn suunnitteleman Invictus Games -nettipelin tuoreimman version tunnarina.

Harry kehitti ensimmäisen version pelistä jo vuonna 2014. Sen tuotot käytetään sodissa haavoittuneiden brittisotilaiden hyväksi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!