Meghan ja Harry

Kuningatar Elisabet torppasi Harryn ja Meghanin aikeet myydä kuninkaallisen brändin alla kyniä, vaatteita ja muuta käyttötavaraa

19.02.2020 09:37

Daily Mailin mukaan kuningatar Elisabeth on pysäyttänyt herttuaparin kunnianhimoiset suunnitelmat Sussex Royal -brändin suhteen. Syy on perusteltu: Harry ja Meghan eivät ole enää mukana hovin sisäpiirissä, joten he eivät voi hyödyntää hovin brändiä omassa liiketoiminnassaan. Itse asiassa Harry ja Meghan eivät ole enää kuninkaallisia siinä mielessä, että kumpaakaan tulisi puhutella "hänen kuninkaallisena korkeutenaan".

Muotoseikoista huolimatta, Harry on yhä prinssi ja herttua, Meghan puolestaan herttuatar.

Harryn ja Meghanin aikeena oli hakea Sussex Royalille tavaramerkkisuoja. Tarkoitus oli markkinoida esimerkiksi kyniä, vaatteita ja muuta käyttötavaraa, mutta nyt kaikki työ on osoittautunut turhaksi. Rahaa brändityöhön paloi kymmeniä tuhansia euroja. 

Palvelusväki ulos

Harryn ja Meghan ovat asettumassa Pohjois-Amerikkaan tosissaan. Hiljattain he antoivat lopputilit 15 henkilökunnan jäsenelle Buckingham palatsissa ja sulkivat toimistonsa. Osalle irtisanotuista tarjottiin irtisanomispakettia ja muutama työllistyi toisaalle hoviin. 

Paparazzikuvat: Brittihovin jättänyt Meghan etsii uutta kotia Kanadasta - kohuherttuatar yllätettiin lentopuuhista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!