Märtha Louise pyytää anteeksi rakkaansa seksipuheita.

Kohuprinsessa Märtha Louise anelee anteeksi norjalaisilta Šamaani-rakkaansa härskejä seksipuheita!

24.11.2019 21:57

Samaanina ja luonnonparantajana esiintyvä Durek Verret, 45, laukoi podcastissaan taannoin paljastuksia omasta ja prinsessa Märtha Louisen, 48, aktiivisesta seksielämästä, mikä sai normaalisti vapaamieliset norjalaiset kiukustumaan jo pelkästään iäkkään kuningasparin puolesta.

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louisen šamaani-rakas: ”Seksiä neljä kertaa päivässä!”

Negatiivinen palaute herätti prinsessassa jotain häveliäisyyttä, sillä hän kirjoitti Instagramin stories-osioon anteeksipyynnön omasta ja Durekin puolesta.

– Rakkaani ei tiennyt, mitä teki, mutta lupaan, ettei hän enää koskaan toista puheitaan. Olen kiitollinen teille kaikille huolenpidosta, Märtha Louise kirjoitti.

Märtha Louisen enkelikoulutuksen suosio on kääntynyt laskuun, ja hänen vuositulonsa olivatkin viime vuonna vain noin 60 000 euroa.
Märtha Louisen enkelikoulutuksen suosio on kääntynyt laskuun, ja hänen vuositulonsa olivatkin viime vuonna vain noin 60 000 euroa.

 

Lue myös: Prinsessa Märtha Louisen kohutun šamaani-rakkaan salattu menneisyys paljastui: huumeongelma ja suhde mieheen!

Paheksuntaa on aiheuttanut myös se, ettei prinsessa ole tarpeeksi tekemisissä kolmen teini-ikäisen tyttärensä kanssa vaan viihtyy enemmän erotiikkaleireillään ja Hollywoodista tuttujen tähtien kodeissa kuin omassaan.

Viime viikolla prinsessa yritti kaikin tavoin hyvitellä kultansa huonoa makua ja omaa poissaoloaan ja riensi Osloon ylistämään Norjan ensilumia ja luonnon rauhaa, joista nauttii lastensa kanssa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: Dagbladet

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!