Hllwd

Kohuprinsessa Märtha Louisen šamaani-rakas: ”Seksiä neljä kertaa päivässä!”

02.11.2019 21:03

Norjan prinsessa Märtha Louise, 48, on suut ja silmät täynnä kuolleista herännyttä šamaaniaan Durek Verrettiä, jonka kanssa hän on jakanut lemmenpesää viime keväästä asti.

Prinsessan perhe on jo pariin otteeseen puuttunut pariskunnan avomielisiin lausuntoihin. Kuningaspari on jopa vaatinut, ettei tytär käyttäisi prinsessan titteliä mainostaessaan Durekin kanssa tekemiään hämäräbisneksiä maailmalla.

Norjalaiset epäilevät Durekin tunteiden aitoutta varsinkin, kun on paljastunut hänen taloussotkunsa, totaalinen varattomuutensa ja se, että edellinen avopuoliso oli mies.

Durek on laatinut myös julkisia rakkauskirjeitä Märtha Louiselle. Niiden kirjallinen taso ei häikäise.
Durek on laatinut myös julkisia rakkauskirjeitä Märtha Louiselle. Niiden kirjallinen taso ei häikäise.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

 

Nyt Durek kertoilee avoimesti seksielämästään omassa podcastissaan, eikä kenellekään jää arvauksen varaan, kenestä hän siinä puhuu. Kolme, neljä kertaa seksiä päivässä harrastava Durek mainostaa pystyvänsä antamaan naiselleen niin monta orgasmia kuin tämä haluaa, mutta ei niin välitä omasta laukeamisestaan.

Märtha Lousien teini-ikäiset kolme tytärtä, Maud, 16, Leah, 14, Emma, 11, ovat taatusti häpeissään äitinsä intiimielämän paljastuksista, kuten myös koko kuninkaallinen perhe.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Dagbladet
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!