Hllwd

Prinsessa Märtha Louisen kohutun šamaani-rakkaan salattu menneisyys paljastui: huumeongelma ja suhde mieheen!

07.07.2019 14:01

Norjan hoviin hyväksytyllä prinsessa Märtha Louisen rakkaalla, Durek Verretillä, 44, on ollut viime viikkoina kiire selvittää menneisyyttään. Hän on nyt tunnustanut, ettei olekaan puoliksi norjalainen, jota sen sijaan hänen äitinsä isoisä kylläkin oli.

– Olin lähes autistiksi luokiteltu lapsi, koska en koulussa oppinut lukemaan enkä kirjoittamaan.

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louise tunnusti suhteen Hollywood-tähtien suosiman šamaanin kanssa!

Nuoruudessaan Durek hairahti kaidalta tieltä ja päätyi käyttämään sekä huumeita että alkoholia hallitsemattomasti. Kovasta päihdekierteestä selviytyminen johti hänet lopulta henkisen auttajan tielle.

Durekin profiili löytyy myös amerikkalaiselta amBi-deittisivustolta, jossa hän etsi sekä mies- että naiskumppaneita. Edellisestä sivustolla käynnistä on aikaa jo vuosi.

Seiskan norjalainen sisarlehti Se og Hør on selvitellyt Durekin taustoja. Menneisyydestä löytyi muun muassa ex-puoliso Hank.
Seiskan norjalainen sisarlehti Se og Hør on selvitellyt Durekin taustoja. Menneisyydestä löytyi muun muassa ex-puoliso Hank.

 

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louisea uhkaa tittelin menetys – šamaani-rakas herättää hurmosta Euroopan kiertueella!

Vielä vuonna 2012 hän asui Los Angelesissa yhdessä komean Hankin kanssa. Seiskan norjalainen sisarlehti Se og Hør julkaisi pari viikkoa sitten pariskunnan hellät pusukuvat.

– Jokaisessa ihmisessä on nais- ja miesenergiaa, Durek vastasi kierrellen, kun toimittaja kysyi hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Birger Storm/SE OG HØR
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!