Hllwd

Kohti ääretöntä! Tom Cruise tähtää yhä korkeammalle – Hollywoodin supertähti aikoo kuvata elokuvan avaruudessa!

06.05.2020 21:20

Tähtinäyttelijä Tom Cruise, 57, on ottanut tittelinsä etuliitteen kirjaimellisesti, koska hän on aikeissa lähteä kuvaamaan elokuvaa avaruuteen. Leffan teko avaruudessa ei ole mahdoton tehtävä. Hän on saanut projektiin mukaan SpaceX:n johtaja Elon Muskin, 48, sekä Yhdysvaltojen ilmailu- ja avaruushallintovirasto NASA:n. Suunnitelmat ovat siis jo varsin pitkällä.

Tom cruise

Mainoskikka

NASA:n hallintojohtaja Jim Bridenstine on ilmaissut yhteistyöhalukkuutensa Tomin projektiin Twitterissä. 

- Olemme innoissamme Tom Cruisen elokuvan kuvauksista avaruusasemallamme, Jim hehkutti.

Miehellä on selkeästi oma takaa-ajatuksensa elokuvasta hyötymiselle.

- Tarvitsemme valtamedian apua inspiroimaan uuden sukupolven insinöörejä ja tiedemiehiä, jotta NASA:n kunnianhimoiset tavoitteet tulevat toteen, Jim tviittasi.

NASA:n silmissä maailmanluokan näyttelijän vierailu avaruusasemalla on mahtavaa mainostusta heille. 

Upeaita maisemia luvassa

Elokuva tulee olemaan näyttelijälle tuttua lajityyppiä, eli toimintaseikkailua tyyliin Mission Impossible. Tässä vaiheessa on kuitenkin vaikea sanoa, miten paljon jännittäviä tilanteita voivat todella avaruudessa kuvata kuvata. Tom tunnetaan näyttelijänä, joka pyrkii tekemään itse leffojensa stunt-temppuja, mahdollisuuksien rajoissa toki. Tästä syystä hän on loukkaantunut monta kertaa kuvauksissa. Avaruusasemalla riskitekijät on kuitenkin pakko minimoida, joten kovin huimapäisiä suorituksia tuskin tullaan näkemään. Sitä komeampia ja aidompia avaruusmaisemia kylläkin. 

Tom Cruise roikkui helikopterissa Mission Impossible Fallout -elokuvassa.
Tom Cruise roikkui helikopterissa Mission Impossible Fallout -elokuvassa.

Top Gunin jatko-osa! 

Moni Top Gun -elokuvan fani joutui pettymään huhtikuun alussa. Näyttelijä ilmoitti tuolloin, että kauan odotetun kasariklassikon jatko-osa viivästyy ainakin puolella vuodella. 

Tiedän, että moni teistä on odottanut tätä 34 vuotta. Ikävä kyllä joudutte odottamaan hieman lisää. Top Gun: Maverick lentää joulukuussa. Pysykää turvassa, Tom tviittasi.

Top Gun: Maverick -elokuvan ensinäytös oli tarkoitus olla kesäkuussa. Sitä kuitenkin jouduttiin siirtämään koronatilanteen takia ainakin joulukuun loppuun. 

Tom Cruise rämäpäisenä hävittäjälentäjänä Top Gun: Maverick -leffassa.
Tom Cruise rämäpäisenä hävittäjälentäjänä Top Gun: Maverick -leffassa.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!