fbqElon Muskista isä kuudetta kertaa - kumppani Claire "Grimes" Boucher synnytti pojan: "XÆ A-12 Musk" | Seiska
Musk

Elon Muskista isä kuudetta kertaa - kumppani Claire "Grimes" Boucher synnytti pojan: "XÆ A-12 Musk"

Hllwd | 05.05.2020 11:56

Teslapohatta Elon Musk, 48, ja elektroartisti Grimesinä tunnettu Claire Boucher, 32, ovat saaneet terveen pojan. Lapsi on Elonille kuudes, Clairelle kyseessä on esikoinen. Iloinen perheuutinen tuli julki, kun eräs Twitter-käyttäjä keksi pyytää Elonia postaamaan vauvakuvan.

- Kuva sinusta vauva sylissä räjäyttäisi internetin, käyttäjä nimeltä Viv tviittasi, ja sai kuin saikin vastauksen teknologiamiljardööriltä.

Mikä mahtaa sitten olla vastasyntyneen kutsumanimi? Mikäpä muukaan, kuin XÆ A-12 Musk.

Melko tuore juttu

Elon ja Claire esiintyivät ensi kertaa julkisesti yhdessä New Yorkin MET-museon kevätgaalassa kaksi vuotta sitten. Pariskunta takuulla kääntää päät, minne he ikinä menevätkin, sillä artistina Claire osaa säväyttää miehensä rinnalla. Elon tuntuu suosivan virallisissa yhteyksissä smart casual -lookia, vähän epävirallisemmissa tilaisuuksissa puolestaan nörtähtävää hupparit & farkku -linjaa. Claire (kuvassa alla) puolestaan näyttäisi pukeutumisensa perusteella rakastavan teknoutopioita.

df

Ensi kertaa julkisesti yhdessä (New York 2018)

wet

Tviitti jos toinenkin

Miljardööri Muskille oli toki luontevaa kertoa pienokaisen syntymästä juurikin Twitterissä. Aina Elonin tviitit eivät ole olleet yhtä sydämellisiä kuin maanantaina 4.5. julkaistu vauvauutinen.

Keväällä hän nostatti kohua arvostelemalla suorasanaisesti koronarajoituksia ja epäilemällä koko pandemian vakavuutta. Pari vuotta tätä ennen, Elon melkein tviittasi itsensä kumoon. Tuolloin hän väläytti vetävänsä sähköautovalmistaja Teslan pois pörssistä. Tästä arvuuttelusta seurasi jo vahingonkorvauksia sekä suursijoittajien vaatima tviittibänni yhtiön asioista.

Vappuna 2020, vain muutama päivä ennen lapsen syntymää, Elon kertoi Twitterissä "myyvänsä koko omaisuutensa pois" ja väitti, "ettei hän enää kohta omista kämppää". Kenties Elon aikoo muuttaa perheineen, yhtiönsä Space X:n raketilla, Maata kiertävälle radalle!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!