fbq
Kevin Spaceyn ahdistelujuttu mutkistuu - tärkeä puhelin hukassa, uusi kanne näyttelijää vastaan nostettu! | Seiska
Hllwd
28.06.2019 20:01
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
kevin spacey
Kevin Spaceyn ahdistelujuttu mutkistuu - tärkeä puhelin hukassa, uusi kanne näyttelijää vastaan nostettu!
Hllwd
28.06.2019 20:01
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Oscar-palkitun yhdysvaltalaisnäyttelijä Kevin Spaceyn ahdistelujutussa on tapahtunut uusi käänne.

Kyse on kesällä 2016 Massachusettsissa, Nantucketissa, sijaitsevassa lomahotellissa tapahtuneesta illanvietosta. Näyttelijän väitetään tarjonneen 18-vuotiaalle nuorukaiselle alkoholia ja sen jälkeen käpälöineen sekä ahdistelleen tätä seksuaalisesti. Alkoholin ikäraja osavaltiossa on 21 vuotta. Käpälöinnin uhri oli paennut tilanteesta, ja myöhemmin kertonut asiasta äidilleen, tv-persoona Heather Unruhille. 

Äiti teki tapauksesta julkisen ja rikossyyte Spaceyta vastaan seurasi. 

Missä puhelin?

Tänä kesänä tuomari määräsi asianomistajaa luovuttamaan puhelimensa Spaceyn puolustuksen käyttöön, jotta viestinvaihto ja tallenteet väitetyn rikoksen tapahtumahetkeltä loppuvuoteen 2017 voitaisiin selvittää. Puhelin on kuitenkin kadonnut. Laitteen sisältämiä tietoja on saatu palautettua, mutta Spaceyn puolustuksen mukaan ne ovat puutteelliset.

Rikosjutun yhä mutkistuessa, asianomistaja on nostanut siviilikanteen Spaceyta vastaan. Nuori mies on omien sanojensa mukaan kärsinyt, ja tulee vastaisuudessakin kärsimään, ahdistuksesta ja mielenterveysongelmista tapauksen vuoksi. 

Lue lisää: Näyttelijä Kevin Spacey lähenteli teinipoikaa - vastasi oikeudessa ahdistelusyytteisiin: "Se oli vain flirttiä"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Kevin Spacey (@kevinspacey) jakama julkaisu

Kun juttu tuli julkiseksi, tilitti näyttelijä sosiaalisessa mediassa eläneenä ikänsä kaapissa. 

- Kertomus rohkaisi minua kertomaan elämäni muista asioista. Tiedän, että minusta on kerrottu tarinoita, jotka ovat saanee lisää kipinää siitä, että olen suojellut yksityisyyttäni. Kuten läheisimmät ihmiseni tietävät, minulla on ollut suhteita niin miesten kuin naisten kanssa. Olen rakastanut ja ollut romanttisesti miesten kanssa läpi elämäni, ja nyt valitsen elää homomiehenä.

Lähde: CNN