Paparazzikuvat!

Kaunotar ja könsikäs! Vastarakastuneet Ben Affleck ja Ana de Armas hempeilivät kadulla koiriensa nähden: lemmikit muistuttavat omistajiaan - kuvat!

Hllwd | 27.05.2020 16:20

Kookkaan kokoinen näyttelijäkomistus Ben Affleck, 47, jäi paparazzikuviin tuoreen rakkaansa, näyttelijäkaunotar Ana de Armasin, 31, kanssa.

Pariskunta oli kävelyttämässä koiriaan Los Angelesin kadulla, kun heidät havaittiin hempeilemästä. He katselivat toisiaan niin syvän rakastuneesti kaupungin kaduilla, että eivät välttämättä olleet tietoisia mistään ympärillään tapahtuvasta. 

Lue lisää: Ei näin! Ben Affleck paljastui nikotiinin orjaksi – Hollywoodin sydäntenmurskaaja tupakoi jopa suojamaski päässä!

Huvittavalla tavalla heidän lemmikkikoiransa myös muistuttavat hieman omistajiaan. Benillä on isokokoinen saksanpaimenkoira talutushihnassaan ja Analla pikkiriikkinen valkoinen maltankoira. 

ben ja ana
ben ja ana 1

Jätökset talteen

Ben joutui herrasmiehenä kyykistelemään, kun hän keräili heidän koiriensa jätöksiä kadunkulmasta. Muita ajatteleva Ben ei varmasti halua, että joku viaton lenkkeilijä astuu jalkakäytävien liukumiinaan. Huomaavainen ele, jonka hän vastuullisena koiranomistajana tietää. 

Lue lisää: Ben Affleckin uusi tyttöystävä on oikea katseiden kääntäjä - Ikäeroa yli 10 vuotta! 

Knives Out -elokuvasta tutulla Analla ei paparazzikuvissa näy ollenkaan muovipusseja, eikä vitivalkoisessa kesämekossakaan mahda olla taskuja niille. Onneksi Benin hieman ränsistyneen näköisessä rennossa vapaa-ajan vaatetuksessa ei näy niin selkeästi, jos jätöspussista putoaa siihen vahingossa kikkare.

jben ja ana kakka
ben ja ana ilo

Koronarakkaus

Näyttelijöiden parisuhde alkoi hieman ennen koronaviruspandemian massiivista leviämistä. He olivat tapailleet toisiaan helmikuusta lähtien.

Ben ja Ana tutustuivat toisiinsa psyologisen trillerin Deep Water- elokuvan kuvauksissa talvella 2019. Pätkässä he näyttelevät avioparia. Näyttelijöillä selkeästi klikkasi myös vapaa-aikana, koska he viettivät yhteisen loman jo maaliskuun alussa kahdestaan Kuubassa. Maaliskuun loppupuolella heidät nähtiin jo suutelemassa Kalifornian kaduilla. 

Lue lisää: Viinan kanssa kamppaillut näyttelijähurmuri Ben Affleck katuu syvästi avioeroaan: "Häpeä on erittäin toksista"

Pariskunta on viettänyt koko korona-ajan tiiviisti yhdessä ja he vaikuttavat umpirakastuneilta.

ana pusu benille
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!