Viinan kanssa kamppaillut näyttelijähurmuri Ben Affleck katuu syvästi avioeroaan: "Häpeä on erittäin toksista"

Hllwd | 19.02.2020 14:08

Ben Affleck paljastaa The New York Timesin tuoreessa artikkelissa, että hän katuu eroaan Jennifer Garnerista. 47-vuotias näyttelijä avautuu haastattelussa alkoholin käytöstään ja siitä, kuinka ongelmat ruokkivat toisiaan. 

- Join melko normaalisti pitkään. Aloin juoda enemmän ja enemmän, kun avioliittoni alkoi murentua... Juominen luonnollisesti aiheutti lisää ongelmia avioliitossa.

Affleck ja Garner erosivat vuonna 2018, 13 vuoden avioliiton jälkeen.

- Avioero on elämäni suurin katumuksen aihe, mies jatkaa.

Hän myöntää tuntevansa erosta syyllisyyttä yhä tänäkin päivänä. Häpeän hän on kuitenkin jättänyt taakseen.

- Häpeä on erittäin toksista. Sillä ei ole positiivisia sivutuotteita. Siinä vain muhii huonon itsetunnon ja itseinhon myrkyllisessä, kamalassa tunteessa.

Ironista kyllä, Affleck esittää uudessa The Way Back-draamassa alkoholisoitunutta lukion koripallovalmentajaa, joka tuhoaa avioliittonsa ja joutuu lopulta vieroitukseen. Tosielämässä asioiden laita on tällä hetkellä valoisampi.

- Ei ole erityisen terveellistä jäädä vatvomaan epäonnistumisia ja piiskata itseään. Olen taatusti tehnyt virheitä. Olen tehnyt asioita, joita todella kadun. Mutta sinun täytyy vain koota itsesi, oppia virheistäsi ja yrittää siirtyä eteenpäin.

Lähde: The New York Times

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!