fbq
Hotnow
22.05.2020 21:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
bella hadid
Huhuh! Mallikaunotar Bella Hadidin uimavaate kiristyy äärirajoilleen: hikipisarat nousevat pintaan polttavan kuumissa kuvissa - katso!!
Hotnow
22.05.2020 21:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Mallikaunotar Bella Hadid julkaisi yhdessä Instagram-päivityksessä kolme hikisen kuumaa kuvaa, joissa hän poseeraa erittäin piukassa bikiniasussa. 

Hehkeän kuuman kaunottaren tummanvihreän uima-asun yläosa kiristyy äärimmilleen. Hänen meloninsa tursuavat reunoilta kuin liian täyteen ahdettu hedelmäsalaattikulho. 

Lue lisää: Jäätävät lasinleikkurit! Bella Hadidin kovettuneet nöpöttimet pistävät paidan läpi – supermalli keimailee lyhyessä videossa!

Vienosti hymyilevä Bella näyttää nauttivan olostaan erittäin paljon, kun hänen katseensa kohtaa kameran linssin kuvasarjassa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Pukeutumisvaikeuksia

Mallilla on selkeästi ongelmia löytää sopivan kokoisia vaatteita, kun tarkastelee hänen aikaisempia Instagram-kuviaan.

Edeltävässä kuvasarjassa Bella on vetänyt päälleen liian pienen kauluspaidan, joka jää viettelevästi auki hänen kauneuden kumpujensa juurella. Paidan napitus on jäänyt juuri kriittiseltä kohdalta vajavaiseksi juuri ennen, kun hän on pyörähtänyt kameran eteen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(✿◠‿◠)

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Lue lisää: Bella Hadid rinnat paljaana! Mallikaunotar lähetti tärkeän viestin maailmalle: Älä ole itsekäs! 

Keskustelu seuraa

Onneksi kaunotar ei ole joutunut kärsimään koronakaranteenissa, koska hän on viettänyt sitä perheensä kanssa maatilalla.

Juttuseuraa hän on siellä löytänyt yllättävästä suunnasta, kun rupesi rupattelemaan massiiviselle mustalle hevoselle. Keskusteluistaan eläimen kanssa hän julkaisi lyhyen videon, jossa hän rapsuttelee uutta kaveriaan leuasta höpöttelyn lomassa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deep conversations

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »