Hllwd
Katso videot!

Kasperi Kapasen exä Annika Boronille on ilmestynyt kylkeen miekkavalas – esittelee videolla kaikki tatuointinsa: Näitä on 10 tai 11!

15.07.2020 15:11

Mallina ja sosiaalisen median vaikuttajan työskentelevän kuvankauniin Annika Boronin kyljessä oleva tatuointi näkyy ensimmäistä kertaa kunnolla hänen uudessa Instagram-kuvassaan. Kuvassa koreilevat miekkavalaan ääriviivat, Always Have And Always Will -tekstin alapuolella. 

Miekkavalas on Annikan yksi viimeisimpinä ottamia tatuointeja. Hänellä on teettänyt useita pieniä tatuointeja kehoonsa vuosien varrella. Annika hehkuttaa ihotaiteen puolesta, sillä ne tekevät ihmiskehoista taideteoksia. Mallikaunotar esitteli kaikki tatuointinsa tänä vuonna YouTube-videollaan.

- Minulla on näitä tatuointeja 10 tai 11, Annika muistelee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comment ur fav type of whale. Mines orca so I put it on my ribs

A post shared by annika (@annikaboron) on

Lukuisia kuvia

Ensimmäisenä Annika otti vasemman kätensä ranteeseen pienen puolipisteen. Se liittyy hänen mukaansa mielenterveysasioihin. Ihotaide muistuttaa häntä ongelmista ja siitä, kuinka niistä selvitään. Se on myös tatuointi, jonka tekeminen ei kuulemma sattunut lainkaan! 

Seuraava tatuoinnin hän on otti sisarensa kanssa: sama kuva samaan kohtaan. Sisartatuoinnit löytyvät vasemman käden kyynärpään yläpuolelta. Siellä kaunottarella on kaksi a-kirjainta. Yksi iso ja pieni vierekkäin. Ne kuvastavat hänen isosiskoaan Abbya ja häntä itseään Annikaa. 

Lue lisää: Jestas! Kasperi Kapasen exä Annika Boron ottaa kantaa ilman paitaa - melkoiset pommit käsissä! Kuva! 

Kolmas tatuointi hänellä on oikeassa ranteessa teksti All Is Well, eli kaikki on hyvin. Se on lainaus Harry Potter -kirjasarjasta. Englanninkielisissä painoksissa se päättää koko saagan. Kirjat ovat Annikalle hyvin tärkeitä. Niiden avulla hän pakeni todellisuutta. Näin ollen Harry Potterista oli hänelle suuri apu.

Seuraavaksi kaunotar otti kivuliaimman tatuointinsa, kun hänelle tikattiin vasempaan kylkeen teksti always have and always will. Lause on Annikalle hyvin tärkeä, kosk hänen vanhempansa ovat hokeneet sitä hänelle aina. Hän julkistaa kovasti, kuinka kivuliasta kylkeen on ottaa tatuointia. Silti hänestä sen kärsimys oli taidetaoksen arvoinen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where I belong!!

A post shared by annika (@annikaboron) on

Kylkitekstin jälkeen Annika oli ottanut lisää perheeseensä liittyviä tatuointeja. Kaunottaren vasemman käden hauiksessa hänellä on pienoinen aurinko ja kuu. Niiden ääriviivat on piirretty päällekkäin, että ne olisivat ikään kuin sotkeutuneet toisiinsa.  Se oli hänelle hetken huumassa otettu leima. Aurinko ja kuu kuvastavat hänen vanhempiaan, joista aurinko on hänen isänsä ja kuu äitinsä. Paikan hän valitsi siksi, koska halusi perhetatuointinsa hyvin lähelle toisiaan. Sisartatuointi, kun koristaa hänen saman kätensä vastakkaista puolta.  

Nilkassa Annikalla on roomalaisin numeroin 13, koska hän rakastaa sitä numeroa. Sen jälkeen hän peitti vasemmassa ranteessa olleen tatuointinsa toisella leimalla. Nykyään siinä seisoo ruusun kuva. Näiden jälkeen kaunotar täydensi kylki tekstiään miekkavalalla. Tatuointi on myös kunnianosoitus kaikille eläimille, joita Annika sanojensa mukaan rakastaa. Sillä hän on vegaani ja muistaa mainita sen monesti videoissaan. 

Viimeisimmät leimat

Viimeisimmät kolme tatuointiaan Annika on ottanut kaikki oikeaan käteensä. 

Niistä ensimmäisenä oikean käden keskisormeen kaunotar on tatuoinut salaman ääriviivat. Sillä ei ole hänelle mitään muuta tarkoitusta kuin se, että voi näyttää keskaria häiritseville limaisille ukkeleille kaduilla. 

Lue myös: Bikinimalli luojan armosta! Videovarkauden uhriksi joutunut Kasperi Kapasen exä Annika on pyörryttävän upea ilmestys - katso kuvat! 

Annikalla on oikeassa käsivarressaan pienoinen tiikerin pää. Hän otti sen, koska on syntynyt tiikerin vuonna, eli hänen aasialainen horoskooppimerkkinsä on tiikeri. Annikan mukaan monet luulevat sitä leijonaksi, vaikka hänen mukaansa leiman yksityiskohdat ovat uskomattoman upeat.  

Viimeisin tatuointi Annikalla on tullut oikeaan käden käsivarteen. Siihen hän on ottanut hyvin minimaalisen tekstin DEVIL. Se on lähes peukalon kynnen kokoinen, eikä sitä huomaa ennen kuin kaunotar nostaa kätensä lähes kiinni kameraan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In bed hung chizzled looking like I got hit by a bus. Enjoy these pics.

A post shared by annika (@annikaboron) on

Hinnasta viis

Ihotaiteensa hinnoista Annika ei halua kertoa. Toki hänen pienikokoiset tatuointinsa ovat yleisesti noin 100 euron hintaisia kappale. Niitä tehdään usein tatuointibisneksessä tunnettuina walk in -päivinä, jolloin tatuointiliikkeeseen voi kävellä sisään ilman ajanvarausta ja ottaa halvan nopeasti tehdyn tatuoinnin. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!