fbq
Hotnow
05.05.2020 15:35
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
ig-kuva
Jestas! Kasperi Kapasen exä Annika Boron ottaa kantaa ilman paitaa - melkoiset pommit käsissä! Kuva!
Hotnow
05.05.2020 15:35
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

NHL-tähti Kasperi Kapasen entinen tyttöystävä Annika Boron, 21, esittelee Instagramissa kauneuttaan ja tällä kertaa ilman yläosaa. Vaaleaverikkö pitelee käsissään daisareitaan, jotka pusertuvat yhteen kuin munkit pussissa. Samalla kuva on kannanotto. 

- Poikien ei tarvitse peitellä itseään!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boys wouldn’t have to cover themselves 😒😒😒 #sorrymom #sorryben #notactuallysorry

A post shared by annika (@annikaboron) on

Rohkeaa

Annika julkaisee jatkuvasti henkeä salpaavia kuvia itsestään- Mallikaunotar peittelee kuvissaan usein vain sen verran, ettei sovelluksen sensuuripolitiikka iske. 

Bikinimalli luojan armosta! Videovarkauden uhriksi joutunut Kasper Kapasen exä Annika on pyörryttävän upea ilmestys – Katso kuvat! 

Annika on kasvattanut seuraajamääräänsä huikeaan 166 000 innokkaaseen faniin. Se on paljon, sillä julkaisuja hän on laittanut julki vastan noin 500. Sovelluksesta huomaa kanadalaiskaunottaren viihtyvän mahdollisimman eksoottisissa oloissa, palmujen ja lämmön ympäröimänä. Ja mikä ettei viihtyisi! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Better days ☁️

A post shared by annika (@annikaboron) on

Oho! Kasperi Kapasen ja exän intiimi kotivideo ilmestyi tunnetulla aikuisviihdesivulle - mörkö ei lyö sisään, mutta tolpat kolisevat!

Tubettaja

Annika pitää suosittua YouTube-tiliä, jossa hän kertoo kuulumisiaan. Pätkät käsittelevät mallielämän arkea treenaamisesta syömiseen, aina kauneusvinkkeihin asti. Yhdessä suosituimmista videoistaan hän paljastaa, mitä hänen tatuointinsa merkitsevät. 

Annikalla on pikkuruisia kehotaideteoksia ainakin kyynärvarsiensa lähettyvillä sekä vasemmassa kyljessä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatted

A post shared by annika (@annikaboron) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »