Hllwd
Katso videot!

Meneekö jo liian lujaa? Cardi B vilautteli ja julkaisi härskin K-18 videon - kumppani Offset riehui fanille kaupassa!

03.05.2019 12:27

Torstaina räppäri Cardi B:n fanit saivat silmänruokaa enemmän kuin osasivat odottaa. Ensin kuvat Las Vegasissa pidetystä Billboard-gaalasta levisivät maailmalle. Gaalan punaisella matolla Cardi ja hänen rakkaansa, räppäri Offset, hämmensivät vaihtamalla härskejä kielareita.

Kuvaajien huomion kiinnitti myös Cardin varsin antava asu, joka soi vilauksen kaunottaren salaisuuksien laaksoon. 

Oho! Cardi oli unohtanut poistaa hintalapun korkkarin pohjasta.... 

Billboard

Video

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Cardin itsensä mukaan punaisen maton otoksia oli käsitelty, ja sen vuoksi kuvissa nähdyt intiimialueet eivät olleetkaan hänen! Sitten Cardi päätti näyttää maailmalle, miltä hän oikeasti näyttää nakuna, tai ainakin melkein.

Julki tuli K-18 kriteerejä hipova video, jossa Cardi keimailee ammattistripparin kokemustaan hyödyntäen. Kameralle hän sanoo: "Tämä ei ole pi**uni, se on täällä. Tämä on se mistä synnytin tyttäreni. Tämä tässä on ainoastaan peppuni."

Offset came mid-way as Cardi B was doing her thing. Mans just Ghosted. 😂😂😂pic.twitter.com/FCZ2g7CN5b

— BRAVIN™ (@IamBravin) 2. toukokuuta 2019

Offset riehui

Kuva- ja videokohun jälken tuli ilmi, että Cardin mies ja lapsen isä, räppäri Offset (oik. Kiari Kendrell Cephus, 27), on riehunut itsensä vaikeuksiin. Daily Mail kertoo, että tempperamenttinen muusikko oli huhtikuun lopulla tahallaan rikkonut erään fanin kalliin matkapuhelimen. 

Tähti oli hiiltynyt pahanpäiväisesti, kun nuori ihailija oli äkännyt idolinsa ostoksilla vaatekaupassa, lähestynyt tätä matkapuhelin kädessään ja huikannut: "Miten menee, Offset".

Georgiassa, Sandy Springissä tapahtuneen välikohtauksen seurauksena poliisilla on lupa pidättää Offset kuulusteluja varten.

Offset on helppo tunnistaa kasvotatuointiensa vuoksi.

Offset

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!