Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Cardi ja Offset

Meneekö jo liian lujaa? Cardi B vilautteli ja julkaisi härskin K-18 videon - kumppani Offset riehui fanille kaupassa!

Torstaina räppäri Cardi B:n fanit saivat silmänruokaa enemmän kuin osasivat odottaa. Ensin kuvat Las Vegasissa pidetystä Billboard-gaalasta levisivät maailmalle. Gaalan punaisella matolla Cardi ja hänen rakkaansa, räppäri Offset, hämmensivät vaihtamalla härskejä kielareita.

Kuvaajien huomion kiinnitti myös Cardin varsin antava asu, joka soi vilauksen kaunottaren salaisuuksien laaksoon. 

Oho! Cardi oli unohtanut poistaa hintalapun korkkarin pohjasta.... 

Billboard

Video

Cardin itsensä mukaan punaisen maton otoksia oli käsitelty, ja sen vuoksi kuvissa nähdyt intiimialueet eivät olleetkaan hänen! Sitten Cardi päätti näyttää maailmalle, miltä hän oikeasti näyttää nakuna, tai ainakin melkein.

Julki tuli K-18 kriteerejä hipova video, jossa Cardi keimailee ammattistripparin kokemustaan hyödyntäen. Kameralle hän sanoo: "Tämä ei ole pi**uni, se on täällä. Tämä on se mistä synnytin tyttäreni. Tämä tässä on ainoastaan peppuni."

Offset came mid-way as Cardi B was doing her thing. Mans just Ghosted. 😂😂😂pic.twitter.com/FCZ2g7CN5b

— BRAVIN™ (@IamBravin) 2. toukokuuta 2019

LUE LISÄÄ: Ex-strippari Cardi B myöntää huijanneensa miehiä hotellihuoneisiin - vei omaisuuden mennessään: "Minun piti tehdä niin selviytyäkseni"

Offset riehui

Kuva- ja videokohun jälken tuli ilmi, että Cardin mies ja lapsen isä, räppäri Offset (oik. Kiari Kendrell Cephus, 27), on riehunut itsensä vaikeuksiin. Daily Mail kertoo, että tempperamenttinen muusikko oli huhtikuun lopulla tahallaan rikkonut erään fanin kalliin matkapuhelimen. 

Tähti oli hiiltynyt pahanpäiväisesti, kun nuori ihailija oli äkännyt idolinsa ostoksilla vaatekaupassa, lähestynyt tätä matkapuhelin kädessään ja huikannut: "Miten menee, Offset".

Georgiassa, Sandy Springissä tapahtuneen välikohtauksen seurauksena poliisilla on lupa pidättää Offset kuulusteluja varten.

Offset on helppo tunnistaa kasvotatuointiensa vuoksi.

Offset

Lähde: Daily Mail. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!