Uutta tietoa Cardi B:n kohutusta strippiklubitappelusta - räppärin hyvä ystävä käski pahamaineisen Bloods-jengin jäseniä baarinaisten kimppuun!

Hllwd | 19.02.2020 21:30

Useat yhdysvaltalaismediat kertovat uutta tietoa kohutusta strippiklubitappelusta, jonka pääpukarina hääri Cardi B.

Cardi B oikeudessa - Mustasukkaisuuskohtaus strippibaarissa johti pahoinpitelysyytteisiin!

Mylläkkä sattui kesällä 2018 New Yorkissa, kun Cardi kävi klubiln baarissa työskentelevien siskosten kimppuun. Tappelun seurauksena Cardi sai syytteet, jotka hän kiisti. Hän ei myöskään suostunut syyteneuvotteluun. 

Koko totuus tapauksesta on valkenemassa kuitenkin vasta nyt. 

Cardin hyökkäyksen kohteeksi päätyneet klubin työntekijät olivat nimittäin joutuneet pahoinpitelyn kohteeksi noin kahta viikkoa ennen kohuttua strippiklubirähinää. Epäilyiden mukaan Cardin hyvä ystävä Yonette "Star Brim" Respass olisi usuttanut pahamaineisen Bloods-jengin jäseniä siskosten kimppuun. Motiivi iskuun oli ilmeisesti sama kuin Cardillakin, eli kosto yrityksestä vikitellä räppäri Offsetiä, Cardin miestä. 

Star Brim (oik. Yonette Respass) Instagram-kuvassa.

Pahonpitelykäskyn Yonette välitti telkien takaa, sillä hän istui kesällä 2018 vankilassa. Määräyksen saatuaan jengiläiset olivat menneet klubille ja pahoinpidelleet naisia, mutta vahingoittamatta näitä vakavasti. Medialähteiden mukaan Yonette ei ollut lainkaan tyytyväinen lopputulokseen, sillä väkivalta oli ollut liian lievää. 
 
Jengiläisten tekemän iskun yhteys Cardin strippiklubitappeluun tuli ilmi poliisioperaation myötä, jonka kohteena oli New Yorkin Bloods-jengi. Operaation seurauksena 18 henkilölle on luettu syytteitä järjestäytyneeseen rikollisuuteen osallistumisesta. Joukkoon lukeutuvat Yonette-ystävän lisäksi Cardi B:n turvamieheksi oletettu henkilö. 

Teksti:Monica Ollas, Pauli Poutanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
cardi boffsetpahoinpitelyoikeus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!