Kaitlyn tapailee Miley Cyrusia

Kaitlynn Carter koki kiihkeän pikaromanssin Miley Cyrusin kanssa: "Unohdin normit ja keskityin elämiseen!"

05.11.2019 09:06

Kaitlynn Carter nousi otsikoihin, kun hän rakastui Miley Cyrusiin. Pari löysi toisensa samoihin aikoihin, kun Carter erosi Brody Jenneristä ja Cyrus Liam Hemsworthista. Nyt Carter on kynäillyt Elle-lehteen esseen, jossa hän avautuu salamarakkaudesta ja ensimmäisestä suhteestaan naisen kanssa.

– Viime heinäkuussa lähdin lomamatkalle naispuolisen ystäväni kanssa. Seuraavaksi olinkin jo rakastunut häneen. Tietenkään se ei ollut aivan niin yksinkertaista. Mutta se ei myöskään ollut kovin monimutkaista, kirjoittaa Carter, joka ei nimeä Cyrusia artikkelissa.  

Carter, 31, ja Cyrus, 26, olivat ystäviä kauan ennen romanssia. Carter myöntää, ettei hänen mieleensä ollut koskaan pälkähtänyt, että hän saattaisi olla kiinnostunut naisista.

– Ennen sitä matkaa mieleeni ei ollut koskaan pälkähtänyt, että voisin rakastaa naista tavalla, jolla rakastin häntä. Mutta pohtiessani romanttista historiaani tajusin, ettei minulla ole koskaan ollut mitään tiettyä tyyppiä... Se vain tapahtui ja se tuntui oikealta. Kun mietin kolmivuotista ystävyyttämme nyt, tajuan, että hän oli aina vetänyt minua puoleensa aivan eri tavalla kuin muut ystäväni. 

Miley Cyrus avautuu: Huumeita, sekoilua ja nakuilua: Yksi merkittävimmistä kappaleistani kertoo viivojen vetämisestä!

Katso vielä, kun ehdit - Miley Cyrus testaa jälleen Instagramin sietokykyä: "Tiedän, että nämä poistetaan pian"

Ero syyskuussa

Vaikka Cyrusin ja Carterin pikaromanssi päättyi syyskuussa, muistelee Carter sitä lämmöllä. 

– Vaikka sitä ei kestänyt kauaa, pysyn ikuisesti kiitollisena viimeisimmälle suhteelleni, joka avasi silmäni tälle tutkailemattomalle puolelle minussa ja auttoi minua löytämään itseni.

Hän painottaa, että lyhytikäisyydestään huolimatta suhde muutti hänen elämänsä. 

– Vaikka mediassa suhteestamme puhuttiin usein pelkkänä kesäromanssina tai naisten välisensä suhteena, se oli paljon enemmän. Tämä oli syvällinen matka itseni löytämiseksi. Ensimmäistä kertaa kuuntelin itseäni, unohdin normit ja keskityin elämiseen. 
 

Lähde: Elle

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!