Miley Cyrus

Miley Cyrus avautuu: Huumeita, sekoilua ja nakuilua: Yksi merkittävimmistä kappaleistani kertoo viivojen vetämisestä!

23.08.2019 08:07

Laulaja Miley Cyrus, 26, hämmästyttää fanejaan rajulla Instagram-avautumisella. Hän myöntää käyttäneensä kovia huumeita ja sekoilleensa rankastikin vielä joitakin vuosia sitten. 

Minun on hyväksyttävä, että valitsemani elämäntavan myötä minun on oltava täysin rehellinen ja avoin faneilleni ja myös julkisuuden suuntaan, 100 prosenttia ajasta. En voi kuitenkaan hyväksyä sitä, että minun väitetään salailevan rikoksia - joihin en ole edes syyllistynyt!

Ei minulla ole mitään salattavaa. Ei ole mikään salaisuus, että tykkäsin juhlia nuorempana. Poltin marihuanaa ja olen muuten puhunut sen puolestakin, ja olen kokeillut huumeita. Yksi merkittävimmistä kappaleistani kertoo tanssimisesta ekstaasin vaikutuksen alaisena ja viivojen vetämisestä vessassa.

Nuorena olen sekoillut ihmissuhteissa ja ollut uskoton.

Minulta muuten meni kerran yksi Walmartin yhteistyökuvio pieleen pilvenpolton takia. Minut heitettiin ulos Hotel Transylvania -animaatioelokuvasta, kun ostin Liamille peniskakun ja nuoleskelin sitä. Minusta on myös varmaan enemmän alastonkuvia netissä kuin kenestäkään muusta naisesta ikinä!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

Elokuussa Seiska kertoi Mileyn olevan jälleen sinkku. 

Se ei kauan kestänyt: Miley Cyrus ja Liam Hemsworth eroavat – häistä alle vuosi!

Artikkelia muokattu perjantaina klo 11.24: Tarkennettu Mileyn tekstin käännöstä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: REX

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!