Hllwd
Katso kuva!

Jennifer Aniston liittyi Instagramiin – ensimmäinen kuva kaatoi profiilin välittömästi!

15.10.2019 19:03

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on vältellyt sosiaalista mediaa vuosikausia. Hän päätti pyörtää päätöksensä ja liittyi Instagramiin hetki sitten. Pari tuntia sitten näyttelijä julkaisi ensimmäisen kuvansa, jossa hän poseeraa Frendit-sarjan vastanäyttelijöidensä kanssa.

- Ja nyt olemme Instagram-frendejä myös. Hei, Instagram, Jennifer kirjoitti kuvan yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Sosiaalisen median käyttäjille Jenniferin liittyminen suosittuun kuvapalveluun oli niin innostava asia, että Jenniferin profiili kaatui hetkellisesti. Ihmiset eivät pystyneet seuraamaan häntä yrityksistä huolimatta, mutta nyt profiili toimii normaalisti.

- Jennifer Aniston liittyi Instagramiin ja rikkoi sen. KUNINGATAR, eräs fani kirjoitti Twitterissä.

Jenniferin ensimmäinen kuvajulkaisu on kerännyt yli 2 miljoonaa tykkäystä vain parissa tunnissa. Hänellä on jo satojatuhansia seuraajia.

 

”Sosiaalinen media on osa maailmaamme”

Jennifer pohti sosiaalisen median roolia ihmisten elämässä Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa pari päivää sitten.

-Sosiaalinen media on osa maailmaamme, eikä se ole katoamassa mihinkään. Sen avulla pystyy hieman hallitsemaan omaa tarinaansa ja vaikuttamaan totuuksiin ja valheisiin, joita kuulee usein. Se on kiehtovaa, Jennifer pohti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!