Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston liittyi Instagramiin – ensimmäinen kuva kaatoi profiilin välittömästi!

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on vältellyt sosiaalista mediaa vuosikausia. Hän päätti pyörtää päätöksensä ja liittyi Instagramiin hetki sitten. Pari tuntia sitten näyttelijä julkaisi ensimmäisen kuvansa, jossa hän poseeraa Frendit-sarjan vastanäyttelijöidensä kanssa.

- Ja nyt olemme Instagram-frendejä myös. Hei, Instagram, Jennifer kirjoitti kuvan yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Sosiaalisen median käyttäjille Jenniferin liittyminen suosittuun kuvapalveluun oli niin innostava asia, että Jenniferin profiili kaatui hetkellisesti. Ihmiset eivät pystyneet seuraamaan häntä yrityksistä huolimatta, mutta nyt profiili toimii normaalisti.

- Jennifer Aniston liittyi Instagramiin ja rikkoi sen. KUNINGATAR, eräs fani kirjoitti Twitterissä.

Jenniferin ensimmäinen kuvajulkaisu on kerännyt yli 2 miljoonaa tykkäystä vain parissa tunnissa. Hänellä on jo satojatuhansia seuraajia.

Lue myös: Ällistyttävät kuvat! Viisikymppiset Hollywood-kaunottaret löysivät nuoruuden lähteen: Jennifer Aniston käyttää tuhansia euroja laserhoitoihin, Cate Blanchett piiloutuu auringolta!

 

”Sosiaalinen media on osa maailmaamme”

Jennifer pohti sosiaalisen median roolia ihmisten elämässä Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa pari päivää sitten.

-Sosiaalinen media on osa maailmaamme, eikä se ole katoamassa mihinkään. Sen avulla pystyy hieman hallitsemaan omaa tarinaansa ja vaikuttamaan totuuksiin ja valheisiin, joita kuulee usein. Se on kiehtovaa, Jennifer pohti.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!