fbq
Hllwd
11.08.2020 12:59
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
will smith ja jason derulo
Hurja video leviää: Jason Derulo löi golfmailalla Will Smithiä kasvoihin - menettikö tähtinäyttelijä hampaansa? Katso!
Hllwd
11.08.2020 12:59
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Näyttelijäkomistus Will Smith, 52, näyttää menettäneen etuhampaansa opettaessaan golfia poplaulaja Jason Derulolle, 30. Kaksikko kuvasi äskettäin yhdessä videon, jossa Jason näyttää lyövän vahingossa golfmailalla Williä kasvoihin. 

Videolla Will yrittää opettaa Jasonille oikeaoppista golflyöntiä. Innokas laulaja ei kuitenkaan ehdi kuulla näyttelijän varoitushuutoa ja maila heilahtaa päin Willin kasvoja. 

Jasonin käsissä oleva kova maila lävähtää vauhdikkaasti Willin suuhun ja näyttelijän suusta näyttäisi lentävän hampaita lattialle. 

Jason säikähtää osumaa silmin nähden ja katsoo kauhuissaan, kun Will on kontallaan lattialla.

- Laita siihen jäitä, Jason neuvoo. 

Will nousee osuman jälkeen päättäväisenä ylös ja kaivaa käsiinsä toisen golfmailan käsiinsä. Will ryntää Jasonia kohti ja heilauttaa mailaa hyvin vauhdikkaasti laulajaa kohti. Video pysähtyy lyöntihetkeen, joten katsojat eivät näe, mitä tämän jälkeen tapahtuu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t like this game @willsmith

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Kaverukset eivät ole silti vihaisia toisilleen, koska molemmat julkaisivat Instagram-tileillään hymyilevän yhteiskuvan. Otoksessa Williltä näyttää puuttuvan palasia etuhampaistaan. 

Lue myös: "Sensuuri iski! Jason Derulon "anakonda boksereissa" oli liikaa Instagramille: "En voi koolleni yhtään mitään!"

Kivusta vitsiä

Vaikka onnettomuus näyttää varsin aidolta, kyseessä taitaa olla kuitenkin näytelty sketsivideo, koska Willin reaktio osumaan ei ole kovin aidon oloinen. Lisäksi videon ääniefektit ja ilmaan lentävät hampaat eivät vaikuta aidoilta. Kaksikko on tehnyt aiemminkin sketsivideoita, joissa he esittävät vahingossa satuttavan toisiaan. 

Lue myös: Mitä Ihmettä? Mallikaunotar Tyra Banksin muisteli tv-esiintymistään Will Smithin kanssa: Näyttelin ensimmäistä kertaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I gotta stop inviting @jasonderulo over (see my last post)

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

On silti hieman epäselvää, onko Will oikeasti menettänyt etuhampaansa. Jason huijasi seuraajiaan TikTok-sovelluksessa aiemmin tänä vuonna, että olisi katkaissut omat etuhampaansa. Tuolloin hän esitti videolla syövänsä porakoneeseen kiinnitettyä maissintähkää, kun laite oli käynnissä. 

Kaverukset ovat todennäköisesti käyttäneet samankaltaista muokkausohjelmaa uudella videollaan. Eli mitä todennäköisimmin Willin purukalusto on edelleen täysin tallella, ja kaikki oli vain show'ta. 

Lue myös: Will Smithin tytär ajoi päänsä kaljuksi – Willown dramaattinen syy hiustyylin vaihtoon: Haluaa unohtaa menneet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m never going back to @willsmith house

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »