fbq
Hllwd
05.12.2019 11:12
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
jaosn derulo
Sensuuri iski! Jason Derulon "anakonda boksereissa" oli liikaa Instagramille: "En voi koolleni yhtään mitään!"
Hllwd
05.12.2019 11:12
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Yhdysvaltalainen muusikko-näyttelijä Jason Derulo nousi marraskuussa otsikoihin roisin mainoskampanjan vuoksi. Jason julkaisi sosiaalisen median tileillään suorastaan mehukkaan valokuvan, jossa hän poseeraa ainoastaan mustat bokserit yllään. 

Kohu ei suinkaan noussut paljaasta pinnasta vaan siitä, mitä Jasonin boksereissa pullotti. Fanit ottivat tilanteesta kaiken irti. Niin teki myös artisti itse, joka kutsui miehuuttaan "anakondaksi". 

Jösses mikä bokseripullotus! Laulajakomistus Jason Derulo ei piilottele jykevää miehuuttaan: "Se on anakonda"

Nyt tilanne on se, että Instagram on poistanut kuvan sosiaalisesta mediasta. Instagramin mukaan valokuva rikkoi sovelluksen käyttöehtoja. 

- Poistimme julkaisusi, sillä se rikkoo alastomuuteen ja seksuaalisuuteen liittyviä käyttöehtoja, lukee Jason saamassa varoituksessa.

 
Tilanne on saanut Jasonin kihisemään kiukusta. 

- Mitä v***ua tarkoitatte? Minulla on alusvaatteet päällä… En voi koolleni yhtään mitään, Jason kommentoi. 

Tilanne on siinä mielessä hieman erikoinen, että Instagram hyväksyy alustalleen esimerkiksi naisten alastonkuvia, joissa eivät tietenkään saa näkyä nännit tai genetaalialueet. Miesten nännit ovat hyväksyttäviä, mutta ilmeisesti palvelu sensuroi myös vaatteiden peitossa olevien ruumiinosien kokoa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »