Katso videot!

Will Smithin tytär ajoi päänsä kaljuksi – Willown dramaattinen syy hiustyylin vaihtoon: Haluaa unohtaa menneet!

Hllwd | 16.03.2020 11:30

Näyttelijöiden Will Smithin, 51, ja Jada Pinkett Smithin, 48, tytär Willow ,19, kertoi HollywoodLife -julkaisulle, miksi hänen pitkä rastatukkansa leikattiin pois.

Willown poikaystävä Tyler Cole leikkasi naisen hiukset maaliskuun puolivälissä, kun pariskunta lukittautui läpinäkyvään laatikkoon vuorokaudeksi Los Angelesissa. Heidän laatikkoon lukittautumisensa oli Willown ja Tylerin nykytaidenäytös nimeltä ”the Anxiety,” eli ahdistus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@willowsmith at her interactive experience. My baby shaved her head! Again!

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

Pariskunta esitti näytöksessään ahdistuneisuuden kahdeksan eri tasoa: vainoharhaisuuden, raivon, surun, turtuneisuuden, euforian, voimakkaan kiinnostuneisuuden, myötätunnon ja hyväksymisen. Willow on kärsinyt ahdistuneisuudesta pitkään, mutta nyt hän on ottamassa elämänsä omiin käsiinsä.

- Willow ajeli päänsä kaljuksi symbolisena eleenä, koska hän haluaa unohtaa menneet ja aloittaa puhtaalta pöydältä, lähde kertoo.

Pariskunnan molemmat osapuolet vaikuttavat hyvin tyytyväisiltä uuteen hiustyyliin, kuten heidän iloisesta Instagram-videosta voi päätellä. Videolla Willow ja Tyler jammailevat autossa, kun he kruisailevat pitkin Losin katuja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stream THE ANXIETY by @theanxiety

A post shared by Tyler Cole (@existentialcrisisboy) on

Lähde: HollywoodLife
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!