Hllwd

Hurja väite Britney Spearsin managerilta: ”Hän ei välttämättä esiinny enää koskaan!”

15.05.2019 14:33

Mickey Mouse Clubin kasvatista yhdeksi maailman menestyneimmistä naisartisteista ja mentaalinen täystuho. Yhdysvaltalainen megatähti Britney Spears, 37, on uransa aikana julkaissut yhdeksän albumia ja kymmeniä hittisinkkuja. Menestyksekäs ura voi kuitenkin olla peruuttamattomasti ohi, kertoo viihdemedia TMZ.

Manageri Larry Rudolphin mukaan Britney ei välttämättä esiinny enää koskaan.

Larry ja Britney Spears vuonna 2008
Larry ja Britney Spears vuonna 2008 

- Olen se, joka neuvoo Britneytä hänen uraansa liittyvissä asioissa. Siksi voin sanoa, ettei hänen pitäisi palata lavoille. Ei lähiaikoina, eikä välttämättä enää koskaan. Sanon näin niiden seikkojen pohjalta, joista hänen kanssaan työskentelevät ammattilaiset ovat keskustelleet, minä mukaan lukien, manageri sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Viihdemedia TMZ tarkentaa, että Larry saa haltuunsa ainoastaan niitä terveystietoja, jotka vaikuttavat Britneyn esiintymiseen.

- En halua, että hän esiintyy, ennen kuin hän on siihen valmis niin henkisesti kuin fyysestikin. Britneyn pitää tuntea intohimoa esiintymistä kohtaan ennen lavalle astumista. Jos sellainen intohimo ei koskaan palaa, niin sitten se ei palaa. Minulla ei ole mitään syytä vaatia häntä työskentelemään enää. Olen paikalla, jos hän haluaa palata työhönsä. Silloin kerron hänelle, onko se mielestäni kannatettava vai huono idea. 

Alkuvuodesta Britneyn fanit saivat huonoja uutisia, kun Las Vegasin esiintymiset peruttiin, eikä tähden paluusta esiintymislavoille ole sen jälkeen puhuttu sanallakaan. Lisäksi Britneyn isä Jamie Spears on sairastui viime vuonna vakavasti. Asialla on merkitystä, sillä isä on Britneyn laillinen holhooja.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!