fbq
Uutiset
24.07.2017 16:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS
Tyga poseeraa punaisella matolla
Vau! Miss Helsinki -kaunotar vähäpukeisena jenkkiräppäri Tygan musavideolla: suomalainen herkkupeppu vie kaiken huomion - video!
Uutiset
24.07.2017 16:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS

Vuoden 2013 Miss Helsinki -finalisti Adeliina Kaasalainen on viihtynyt jo pidemmän aikaa ulkomailla. Vaalean kaunottaren viimeisin tukikohta on ollut Yhdysvalloissa ja ainakin erittäin näyttävän vaaleaverikön sosiaalisen median päivityksiä katsellessa ei jää epäselväksi, että Adeliina viettää astetta äveriäämpää elämää kuin moni muu.

Tästä kertoo myös se, että Adeliina keikistelee Miss Helsinki -voittaja Sofia Belorfiin yhdistetyn jenkkiräppäri Tygan uudella musiikkivideolla. Mainittakoon, että Tyga on myös Kim Kardashianin siskopuolen Kylie Jennerin ex-mies. 

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että Adeliina ja Sofia ovat hyviä ystäviä keskenään. Sofia vieraili muun muassa tänä kesänä Adeliinan luona Yhdysvalloissa.

TAUSTAA: Oho! Sofia Belórf iski Kylie Jennerin exän – rap-tähti Tyga vei kotiinsa!

Move to L.A -musiikkivideolla nähdään kuinka pieneen crop-toppiin ja kirkkaan keltaiseen bodyyn pukeutunut Adeliina astelee pitkin catwalkia. Erityisesti body paljastaa myös suomalaiskaunottaren suuren ruusutatuoinnin, joka peittää niin Adeliinan alaselän kuin kiinteät pakarat.

Ylellistä elämää ulkomailla

Adeliinan Instagram- ja Snapchat-tilejä seuraavat tietävät, että parikymppinen kaunotar matkustaa tyylikkäästi pitkin maailmaa, eikä kyse ole mistään muutaman sadan euron pakettimatkoista.

Tälläkin hetkellä Adeliina on ystäviensä kanssa Venetsiassa, jossa he majoittuvat todellisella luksusjahdilla, jonka rinnalla Kimi Räikkösen Icemankin näyttää lähes lelulta.

Adeliina paljastaa, että heillä on jahdilla jopa on kokki.

Adeliina näkyy videollla kohdasta 2:42 alkaen!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »