fbq
Hllwd
26.09.2020 19:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Muotipoliisi
Hollywood-kaunottaret pukeutuvat palloihin ja pilkkuihin – lue Seiskan muotipoliisin arvio Keri Russellin, Laura Dernin ja muiden tähtien tyylinäytteistä!
Hllwd
26.09.2020 19:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Keri Russell, 44, sykähdytti ”punaisella matolla” näyttävässä luomuksessa. Celine-merkin mekko on muhkea, mutta jättirusetti vie liikaa huomiota. Laukun kultaus ei sovi hopeisten kenkien kanssa, mutta onneksi kuosi vastaa mekon pohjaväriä.

Keri Russell

Arvosana: 8

Laimeat täplät

Oscar-palkittu näyttelijä Laura Dern, 53, hämmästyttää täplikkäässä mekossaan. Korsettimainen keskiosa jättää mukavasti näkyviin Lauran siluetin, ja helman leikkaus on miellyttävän aaltoileva. Kuutiolaukku jää kuitenkin irralliseksi, ja raskaat kengät olisi voinut vaihtaa piikkikorkoihin.

Laura Dern

Arvosana: 6-

Vaatimattomuus kunniaan

Mallina tunnettu Christie Brinkley, 66, näyttää upealta Caroline Constasin suunnittelemassa pilkkumekossa. Vartaloa myötäilevä leninki sopii Christielle mainiosti, koska yksinkertaisuus on tässä asussa parasta. Hempeästi hulmuavat hihat sekä laskostettu helma ilahduttavat.

Christy Brinkley

Arvosana: 7+

Lue myös: Christie Brinkleyä, 63, voisi luulla tytärtensä siskoksi! Vertaa, miltä näytti 1992 ja nyt!

Fantastinen tyylitaituri

Greyn anatomia -sarjan tähti Sarah Drew, 39, onnistui rennossa, mutta muodollisessa tyylivalinnassaan. Elegantti ja ilmava paitapusero sopii kaikkialle. Ajatonta asua täydentävät Chloe Gosselinin korkkarit, jotka jättävät näkyviin leikkisät sukkahousut.

Sarah Drew

Arvosana: 9+

Lue myös: Greyn anatomia -tähden tosielämän draamaa: Synnytyskohtauksesta synnyttämään

Räikeästitäydellinen

Meksikolais-kenialainen näyttelijä Lupita Nyong’o, 37, tyrmäsi kuvaajat tällä Michael Korsin taidonnäytteellä. Punainen käsilaukku ja korkokengät ovat harmoniassa keskenään. Reikäinen vyö ja ryhdikkäät olkatoppaukset kruunaavat Lupitan tyylin.

Lupita Nyong'o

Arvosana: 10

Lue myös: Oscar-voittaja Lupita Nyong'o joutui kohutuottajan ahdistelemaksi – lapset olivat paikalla: "Harvey ehdotti, että voisiko riisua housunsa!"

Luovuutta hyödynnetty

Malli ja näyttelijä Zoë Kravitz, 31, sonnustautui mielenkiintoiseen yhdistelmään. Saint Laurentin mekon yläosan pisaramaiset pilkut sekoittuvat alaosan pallukoihin. Ne ovat ristiriidassa mutta luovat jännitystä asuun. Suuri timanttisormus ja Lorraine Schwartzin korvakorut häikäisevät.

Zoë Kravitz

Arvosana: