fbq
Uutiset
16.06.2015 21:48
Teksti: Ida Kankaanpää|Kuvat: Seiskan toimitus
Greyn anatomia -tähden tosielämän draamaa: Synnytyskohtauksesta synnyttämään
Greyn anatomia -tähden tosielämän draamaa: Synnytyskohtauksesta synnyttämään
Uutiset
16.06.2015 21:48
Teksti: Ida Kankaanpää|Kuvat: Seiskan toimitus

Greyn anatomia -näyttelijä Sarah Drew on parhaillaan Monte Carlon televisiofestivaaleilla. Tähti ei ole matkalla yksin, vaan mukana ovat myös hänen 3-vuotias poikansa Micah ja vasta puolivuotias tytär Hannah

Nelosella pyörivä Greyn anatomian 11. kausi on ollut raskas Sarahin hahmolle April Kepnerille, sillä Aprilin vakavasti sairas lapsi kuoli heti synnytyksen jälkeen. Sarah paljastaa, että kohtauksen jälkeen alkoi hänen oman elämänsä jännitysnäytelmä.

- Odotin Hannahia, kun kuvasimme synnytyskohtauksen ja lapsen kuoleman. 10 tuntia kuvausten jälkeen synnytykseni käynnistyi ennenaikaisesti. Sain pidellä Hannahia vain viitisen minuuttia, ja sen jälkeen hänet vietiin hoitoon. Mutta nyt hän voi hyvin, Sarah iloitsee. 

 

 

Sarah uskoo Aprilin dramaattisen synnytyskohtauksen näyttelemisestä olleen hänelle hyötyä.

- Olen varma, että Aprilin kokemuksen läpikäyminen valmisti minua henkisesti omaan kokemukseeni, sillä vaikka tiesin Hannahin olevan hengenvaarassa, uskoin hänen selviävän. 

 

Uusi miestähti löydetty

Greyn anatomia menetti yhden vakiokasvoistaan, kun Patrick Dempseyn esittämä suosikkihahmo Derek "McDreamy" Shepherd kuoli.

 

 

Sarah kertoo kuulleensa vasta festivaalilla vierailevilta toimittajilta, että näyttelijä Martin Henderson on valittu Greyn anatomian uudeksi miestähdeksi.

 

 

Sarahin mukaan Martinista ei tule uutta McDreamyä. 

- Kukaan ei voi koskaan korvata Patrickiä ja olla uusi McDreamy! Martin on kyllä aika unelmanomainen (dreamy), joten eiköhän hänelle keksitä oma Mc-liite, Sarah naurahtaa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »