fbq
Hllwd
24.08.2019 09:22
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press & MVPHOTOS
Jeffrey Epstein ja Prinssi Andrew
Hirttäytyneen miljardöörin kuolema nosti vanhan skandaalin esiin – tarjosiko Jeffrey Epstein alaikäisen seksipalveluja prinssi Andrew’lle?!
Hllwd
24.08.2019 09:22
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press & MVPHOTOS

Vankisellissään toissa lauantaina hirttäytyneen jenkkiliikemies Jeffrey Epsteinin, 66, jäämistöstä löydetty pieni musta kirja herättää pelkoa kovan luokan piireissä.

Merkkihenkilöitä vilisevän yhteystietovihkon sivuilta löytyvät muun muassa ex-presidenttien Bill Clintonin ja Donald Trumpin, Britannian ex-pääministeri Tony Blairin sekä Yorkin herttuapari Andrew'n ja Fergien nimet. Heidän henkilökohtaisia numeroitaan on listalla jopa 34.

Vaikka oma nimi löytyykin vihkosesta, se ei vielä tee kenestäkään kanssarikollista. Trump on silti jo vihjannut, että Clinton olisi sekaantunut Epsteinin hämärään kuolemaan.

Lue lisää: Seksirikosskandaali ajoi miljardööri Jeffrey Epsteinin kuolemaan epäselvissä oloissa – salaliittoteorioissa syytetään sekä Bill Clintonia että Donald Trumpia!

Prinssi Andrew ja Jeffrey Epstein olivat enemmänkin kuin satunnaisia tuttavia, sillä vainajan muistio tursuaa Yorkin herttuaparin puhelinnumeroita.
Prinssi Andrew (vas.) ja Jeffrey Epstein olivat enemmänkin kuin satunnaisia tuttavia, sillä vainajan muistio tursuaa Yorkin herttuaparin puhelinnumeroita.

Virginia vaiennettiin

Prinssi Andrew’sta kiersi huhuja jo vuonna 2001. Hänen juoruttiin käyttäneen Epsteinin ex-tyttöystävän, Ghislaine Maxwellin alaikäistä ystävätärtä, Virginia Roberts Giufrrea hyväkseen.

Virginia oli tuolloin 17-vuotias. Hän on kertonut joutuneensa Epsteinin ja Ghislanen pakottamana kahdesti tyydyttämään prinssin seksitarpeita.

Taustaa: Pakotti lapsia alastonhierontaan: julkkismiljardööri Jeffrey Epsteinia syytetään alaikäisten hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta – kauhistuttava rikosvyyhti!

Virginia
Heinäkuussa kuvattu Virginia Roberts Giuffre oli väitettyjen tapahtumien aikaan vasta 17-vuotias.

Virginia uudisti syytöksensä yhdessä toisen Epsteinin seksirinkiin kuuluneen naisen kanssa vuonna 2015, jolloin poliisi kiinnostui Epsteinin touhuista vakavammin. Virginia väittää nyt, että hänet oli aiemmin peloteltu hiljaiseksi.

Tilasi yksityiskoneen

Kuolema ei lopeta Epsteinin rikostutkintaa, vaan nyt ex-tyttöystävä Ghislane Maxwell joutuu syytettyjen penkille.

Lue lisää: Seksirikoskohun keskellä ollut suursijoittaja Jeffrey Epstein teki itsemurhan vankilassa

Prinssi Andrew ja 17-vuotias Virginia sekä Epsteinin ex-rakas Ghislane kuvattuna viimemainitun kodissa Lontoossa vuonna 2001.
Prinssi Andrew ja 17-vuotias Virginia sekä Epsteinin ex-rakas Ghislane kuvattuna viimeksi mainitun kodissa Lontoossa vuonna 2001.

Tilanne on kiusallinen monelle vaikuttajalle, sillä syyttäjä arvelee vasta sohaisseensa muurahaiskekoa. Kuultuaan Epsteinin lauantaisesta kuolemasta prinssi Andrew keskeytti jo sunnuntaina perinteisen kesälomansa vanhempiensa luona Balmoralissa ja lensi yksityiskoneella tuntemattomaan osoitteeseen.

Britannian hovi kiisti vuonna 2015 Andrew'n millään tavoin osallistuneen skandaaliin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »