fbq
Hllwd
15.08.2019 19:02
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: All Over Press
Jeffrey Epstein
Seksirikosskandaali ajoi miljardööri Jeffrey Epsteinin kuolemaan epäselvissä oloissa – salaliittoteorioissa syytetään sekä Bill Clintonia että Donald Trumpia!
Hllwd
15.08.2019 19:02
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: All Over Press

Entinen pankkiiri, raskaista seksuaalirikoksista syytetty Jeffrey Epstein, 66, löydettiin kuolleena New Yorkissa Manhattanilla sijainneesta sellistään viime lauantaina. NBC Newsin mukaan Epstein teki itsemurhan.

Epstein ei ollut itsemurhaseurannassa, vaikka hänet oli löydetty sellistään tajuttomana jo kaksi viikkoa sitten. Tuolloin hänen kaulassaan oli vammoja.

Epsteinin asianajaja kertoo, että kuolemaan johtaneet tapahtumat tutkitaan virallisesti.

Lue myös: Seksirikoskohun keskellä ollut suursijoittaja Jeffrey Epstein teki itsemurhan vankilassa

Trump tviittasi vihjaillen

Kuoleman jälkeen julkisuuteen on noussut salaliittoteorioita, joiden mukaan presidentti Donald Trump tai ex-presidentti Bill Clinton olisivat kuoleman takana.

Kumpikin on kuulunut Epsteinin ystäväpiiriin. Trump ajautui Epsteinin kanssa välirikkoon kiinteistöbisneksissä, ja Clintonin on todistettu esimerkiksi lentäneen Epsteinin yksityiskoneella runsaasti.

Omatkin seksiskandaalinsa rypenyt Clinton kiistää tunteneensa Epsteiniä läheisesti.

Trump vihjaili Clintonin osuudesta Twitterissä heti Epsteinin kuoleman tultua julkisuuteen. Hän siteerasi Twitter-käyttäjän lausetta, jossa kirjoitettiin muun muassa:

"...Epsteinillä oli tietoja Bill Clintonista, ja nyt hän on kuollut."

Lue myös: Pakotti lapsia alastonhierontaan: julkkismiljardööri Jeffrey Epsteinia syytetään alaikäisten hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta – kauhistuttava rikosvyyhti! 

Pitkä historia

Epstein pidätettiin heinäkuun 6. päivänä, ja hän sai syytteet seksikaupasta sekä salaliitosta seksikauppaan liittyen. Hänen on väitetty maksaneen satoja dollareita alaikäisille seksipalveluja vastaan.

Pankkiiria uhkasi syytteiden vuoksi yhteensä 45 vuoden vankilatuomio.

Epstein kuoli vain päivä sen jälkeen, kun julkisuuteen tuli uusia tietoja häneen kohdistuvista epäilyistä. Väitteissä kerrotaan Epsteinin muun muassa välittäneen teini-ikäisen tytön korkea-arvoisten virkamiesten hyväksikäytettäväksi.