Jeffrey Epstein

Pakotti lapsia alastonhierontaan: julkkismiljardööri Jeffrey Epsteinia syytetään alaikäisten hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta – kauhistuttava rikosvyyhti!

Hllwd | 10.08.2019 15:02

Pankkiiri Jeffrey Epsteinia, 66, vastaan on esitetty raskaat syytteet. FBI on epäillyt sijoittajaa jo kuusi kuukautta ihmiskaupasta ja hyväksikäytöstä. Uhreja on löytynyt kolme.

Bensaa skandaalin liekkeihin valaa kaksi asiaa. Ensinnäkin Epstein on monien julkkisten kaveri, Donald Trumpia myöten, jotka ovat nyt kiirehtineet irtisanoutumaan pankkiirikaverinsa tekemisistä. Lisäksi Epsteiniin liitetyt väärinkäytösväitteet ovat hyvin yksityiskohtaisia.

Alastonhierontaa

Pankkiirin väitetään käskeneen työntekijöitään järjestämään hänelle seksitapaamisia sekä toimistolleen New Yorkiin että Floridan Palm Beachin asunnolleen.

Teonkuvausten mukaan Epstein olisi laittanut tyttöjä antamaan hänelle alastonhierontaa. Tekojen yhteydessä hän olisi kosketellut tyttöjen sukuelimiä käsin ja seksileluilla. 

Syytteen mukaan pankkiiri olisi koonnut useita alaikäisistä tytöistä koostuvia rinkejä toistuville seksikäynneille.

Donald Trump juhli tyttöystävänsä, myöhemmän vaimonsa Melanian sekä Epsteinin ja tämän brittiseuralaisen kanssa vuonna 2000. 
Donald Trump juhli tyttöystävänsä, nykyisen vaimonsa Melanian sekä Epsteinin ja tämän brittiseuralaisen kanssa vuonna 2000. 

Epstein on ollut vangittuna syytteiden johdosta, hänet löydettiin loukkaantuneena sellistään heinäkuun loppupuolella. Toistaiseksi ei tiedetä, aiheuttiko mies vammat itselleen vai oliko kyse pahoinpitelystä tai lavastuksesta. Epsteinin niskasta löytyi jälkiä väkivallasta. 

Takuut evätty

Epsteinin kotoa on tutkinnan aikana löydetty väärennetty Saudi-Arabian passi ja 70 000 dollaria käteistä. Häneltä on evätty pääsy vapaaksi takuita vastaan, vaikka hänen on väitetty olleen valmis maksamaan 100 miljoonaa dollaria.

Epsteinia syytettiin samankaltaisista rikoksista jo kymmenisen vuotta sitten. Tuolloin hänen lieväksi koettu tuomionsa johti Floridan osavaltion syyttäjänä toimineen Alexander Acostan eroon virastaan. Acosta toimi Trumpin hallinnon työministerinä 2017–19.

Epsteinilla on kokonainen oma saari Yhdysvaltain Neitsytsaarilla, jonne hän on rakennuttanut huvila-alueen itselleen.
Epsteinilla on kokonainen oma saari Yhdysvaltain Neitsytsaarilla, jonne hän on rakennuttanut huvila-alueen itselleen.

Suihkuseurapiireissä

Epsteinilla on värikäs historia Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa. He olivat vakiokasvoja 1980-luvun lopun seurapiireissä ja viihdeuutisissa, mutta vuonna 2004 ystävyyssuhde päättyi veriseen kiinteistökauppakilpailuun ja mustamaalaamiseen.

Teksti:Mikko Niimes
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!