Ex-puolisot yhdistivät voimansa! Prinsessa Märtha Louisen kohurakas Durek eli yhtä aikaa kahdessa avoliitossa – ”Hän on aivopesun mestari”

Hllwd | 28.11.2020 21:01

Kun Durek ”Šamaani” Verret, 45, iski silmänsä puolitoista vuotta sitten Norjan prinsessa Märtha Louiseen, sai arizonalainen Hank Greenberg, 45, pian jäätävän kirjeen Verretin juristilta. Kirje sinetöi Hankin aavistuksen, että heidän kahdeksan vuotta kestänyt suhteensa oli ohi.

Kirjeessä vaadittiin totaalista vaitioloa miesten rakkaussuhteesta ja uhattiin oikeudenkäynnillä, jos Hank jatkaa ”valehteluaan”.

– Valitettavasti se en ole minä, joka valehtelee. Märtha joutuu sen aikanaan huomaamaan, Hank kertoi viime kesäkuussa.

Hankilla on runsaasti lemmekkäitä kuvia todisteena rakkaussuhteestaan Durekiin.
Hankilla on runsaasti lemmekkäitä kuvia todisteena rakkaussuhteestaan Durekiin.

Lue myös: Väkivaltaa ja alistamista! Prinsessa Märtha Louisen Durek-rakkaan ex-mieheltä rajuja syytöksiä – kohušamaani yritti vaientaa!

Viimeinen pisara

Samanlaisen kirjeen sai myös Durekin managerina toiminut ex-avovaimo Tiana Griego, jonka kanssa šamaani eli kuusi vuotta.

– Kirje oli viimeinen pisara. Ilman sitä en varmaan olisi edes avautunut medialle suhteestamme, Tiana kertoi marraskuussa norjalaislehti Se og Hørille.

Kaikki kolme elivät pari viimeistä vuottaan jopa yhteisen katon alla, mutta lopulta Tiana päätti häipyä erikoisesta liitosta, ja Hank sai hetkeksi Durekin kokonaan omakseen.

– Toivoisin prinsessan pian näkevän, kuinka taitava Durek on manipuloimaan ihmisiä. Olimme Hankin kanssa täysin hänen tahtonsa alaisia. Hän on aivopesun mestari, Tiana lataa toimittajalle.

Durek ja Märtha joutuivat elämään koronan takia puoli vuotta erossa toisistaan.  Se vauhditti naimapäätöstä.
Durek ja Märtha joutuivat elämään koronan takia puoli vuotta erossa toisistaan. Se vauhditti naimapäätöstä.

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louise hylkäsi liikekumppaninsa – šamaani-rakas Durek herättää epäilyksiä: Suhde näyttää liian hyvältä!

Outoja tapoja

Tiana ja Hank ovat nyt rakentaneet ystävyytensä uudestaan eivätkä pelkää mahdollisia seurauksia kertoessaan kokemuksistaan.

– Vaikka Durek osaa auttaa ihmisiä, osa hänen teoistaan ei kestä päivänvaloa, eikä niistä kehtaa puhua julkisesti, Tiana sanoo monimielisesti.

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louisen šamaani-rakas: ”Seksiä neljä kertaa päivässä!”

Durek itse sen sijaan lipsauttelee ääneen asioita, jotka eivät ehkä kestäisi päivänvaloa. Hän muun muassa paljasti taannoin harrastavansa prinsessan kanssa seksiä neljäkin kertaa päivässä sekä lisäsi kertomaansa intiimejä yksityiskohtia.

Uusin kohu syntyi viime viikolla, kun Durek kertoi pian kosivansa Märthaa. Norjalaiset eivät ole uutisesta riemuissaan, joten hääjuhlasta saattaa tulla hyvin erikoinen spektaakkeli.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:ALL OVER PRESS ERLEND HAUGEN, ANDREAS FADUM (SE OG HØR)
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!