fbq
Hllwd
23.01.2016 01:12
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Celine Dion saapui aviomiehensä hautajaisiin - suru sydäntä särkevää
Celine Dion saapui aviomiehensä hautajaisiin - suru sydäntä särkevää
Hllwd
23.01.2016 01:12
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Celine Dion saattaa aviomiehensä René Angélilin viimeiselle matkalleen.

Renén hautajaisseremonia alkoi Montrealissa, Kanadassa hieman iltakymmenen jälkeen Suomen aikaa. Paikalle on saapunut satoja ihmisiä, ja Notre-Damen basilikan ulkopuolelle on kokoontunut suuri joukko Celinen ihailijoita.

 Celine saapui seremoniaan selvästi surun murtamana. Jo pitkään miehensä kuolemaan valmistautuneen laulajan rinnalla kulkivat hänen Renén 5-vuotiaat kaksospojat Nelson ja Eddy. Parin vanhempi poika, 14-vuotias René-Charles saattoi Celinen 89-vuotiaan äidin Thérèsen tämän paikalle.

 


 

Puolison kappaleet osa seremoniaa

René suunnitteli omat hautajaisensa ennen kuolemaansa. Hän halusi, että hautajaisseremonian aikana kuullaan neljä hänen valitsemaansa kappaletta Celinen uran varrelta: Trois heures vingt, All The Way, L'amour Existe Encore ja Pour Que Tu M'Aimes Encore. Kappaleista Trois heures vingt soitettiin heti seremonian alussa Celinen ja tämän perheen kävellessä pitkin basilikan käytävää.

 Celinen ja Renén poika René-Charles piti muistopuheen seremonian alkupuolella. Hän kiitti isäänsä lukuisista muistoista, ja lupasi opettaa tältä oppimansa asiat veljilleen.

René menehtyi viime viikon torstaina (14.1.) kurkkusyöpään.

 

KUVAT: RENEANGELILCOMMEMORATION.COM