Cardi B oikeudessa - mustasukkaisuuskohtaus strippibaarissa johti pahoinpitelysyytteisiin!

Hllwd | 26.06.2019 18:01

Amerikkalaisräppäri Cardi B vastasi tiistaina 25.6 tuomioistuimessa New Yorkissa syytteisiin pahoinpitelystä. Hän kiisti jokaisen syytekohdan.

E Online raportoi, että Cardi ei ole suostunut tekemään "plea dealia", eli suostumaan syyteneuvotteluun. Kyseisellä menettelyllä vastaaja myöntää rikoksen, ja tuomiota kohtuullistetaan. 

Pahoinpitely 

Kyse on kahden naisen pahoinpitelystä, joka tapahtui strippiklubilla New Yorkissa viime kesänä. Naiset ovat sisarukset, ja työskentelivät klubin baarissa. Syytteiden mukaan Cardin puoliso, räppäri Offset, oli ollut yhtyeensä Migoksen kanssa esiintymässä kyseisessä ravintolassa, kun naisista toinen oli lähestynyt seuruetta. 

Lue myös: K-18! Räppäri Cardi B ei pitänyt vilautuskommenteista - julkaisi vastineeksi härskin strippausvideon: "P*****i on tämä täällä!"

Epäillään, että mustasukkaisuuden kourissa ollut Cardi olisi halunnut näyttää naisille kaapin paikan. Tilanne kuumeni ja syntyi nujakka. NBC:n mukaan on olemassa video, jossa näkyy, kuinka Cardi heittää naisia coolerilla. 

Joulukuussa Cardi määrättiin oikeuden päätöksellä pysymään etäällä siskoksista. Oikeudenkäynnin suhteen vallitsee ehdoton radiohiljaisuus: Cardi ei saa tviitata oikeuskäsittelystä tai asianomistajista. Mikäli supertähti niin tekee, tietää se pidätysmääräystä.

Jutun käsittely jatkuu syyskuussa. Cardi B:n ei tarvitse tuolloin itse tulla paikalle. 

Vilautuksia, nakuilua, ja raivarit

Cardi ja Offset ovat viime aikoina antaneet paljon aihetta kohuotsikoille.

Toukokuussa pariskunta ylitti kansainvälisen uutiskynnksen erikoisella esiintymisellään Las Vegasin Billboard-gaalassa. He suutelivat intohimoisesti punaisella matolla. Kuvaajien huomion kiinnitti erityisesti Cardin antava gaala-asu, joka soi vilauksen kaunottaren salaisuuksien laaksoon. 

Oho! Cardi oli unohtanut poistaa hintalapun korkkarin pohjasta.... 

Billboard

Video

Kuvista nousi kohu. Cardin itsensä mukaan punaisen maton otoksia oli käsitelty, ja sen vuoksi kuvissa nähdyt intiimialueet eivät olleetkaan hänen! Sitten Cardi päätti näyttää maailmalle, miltä hän oikeasti näyttää nakuna, tai ainakin melkein.

Julki tuli K-18 kriteerejä hipova video, jossa Cardi keimailee ammattistripparin kokemustaan hyödyntäen. Kameralle hän sanoo: "Tämä ei ole pi**uni, se on täällä. Tämä on se mistä synnytin tyttäreni. Tämä tässä on ainoastaan peppuni."

Offset came mid-way as Cardi B was doing her thing. Mans just Ghosted. 😂😂😂pic.twitter.com/FCZ2g7CN5b

— BRAVIN™ (@IamBravin) 2. toukokuuta 2019

Lue myös: Ex-strippari Cardi B myöntää huijanneensa miehiä hotellihuoneisiin - vei omaisuuden mennessään: "Minun piti tehdä niin selviytyäkseni"

Offset riehui

Kuva- ja videokohun jälken tuli ilmi, että Cardin mies ja lapsen isä, räppäri Offset (oik. Kiari Kendrell Cephus, 27), on riehunut itsensä vaikeuksiin. Daily Mail kertoo, että tempperamenttinen muusikko oli huhtikuun lopulla tahallaan rikkonut erään fanin kalliin matkapuhelimen. 

Tähti oli hiiltynyt pahanpäiväisesti, kun nuori ihailija oli äkännyt idolinsa ostoksilla vaatekaupassa, lähestynyt tätä matkapuhelin kädessään ja huikannut: "Miten menee, Offset". Poliisi on tutkinut juttua, mutta seurauksista tai oikeustoimista ei ole vielä tietoa.

Offset on helppo tunnistaa kasvotatuointiensa vuoksi.

Offset

Lähde: Daily Mail, eOnline, AOP.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!