fbq
Hotnow
02.05.2019 15:25
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
CARDI B
K-18! Räppäri Cardi B ei pitänyt vilautuskommenteista - julkaisi vastineeksi härskin strippausvideon: "P*****i on tämä täällä!"
Hotnow
02.05.2019 15:25
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Parhaan rap-albumin Grammy-palkinnon voittanut Cardi B räväyttää jälleen. Tällä kertaa Cardi esittelee alastonta vartaloaan sosiaalisessa mediassa. 

Ajatus lähti Las Vegasissa pidetystä Billboard-gaalasta, missä Cardilla oli yllään kaksiosainen iltapuku. Puvun helmassa oli niin rohkea halkio, että se lähes paljasti kaunottaren intiimialueet. Ei mennyt pitkään, kun otsikot huusivat "vahingonomaisesta" vilautuksesta punaisella matolla. 

LUE LISÄÄ: Hiplailua ja övereitä kielareita! Cardi B ja raikulirakas hämmensivät Billboard-gaalan punaisella matolla – kuvat!

Video

Cardi itse väitti, että kuvia on käsitelty ja sen vuoksi kuvissa nähdyt intiimialueet eivät olleet hänen. Gaalan jälkeen Cardi päätti kuitenkin näyttää miljoonille some-seuraajillensa, miltä hänen alaston vartalonsa todella näyttää.

Cardi seisoo videolla ronskisti toinen jalka pöydällä ja toinen tukevasti lattialla. Hän kuvaa itseään peilin kautta, osoittaen takapuoltaan, ja sanoo: "Tämä ei ole pi**uni, se on täällä. Tämä on se mistä synnytin tyttäreni. Tämä taas tässä on ainoastaan peppuni."

LUE LISÄÄ: Ex-strippari Cardi B myöntää huijanneensa miehiä hotellihuoneisiin - vei omaisuuden mennessään: "Minun piti tehdä niin selviytyäkseni"

Eikä tässä vielä kaikki.

- Jos olisitte halunnet nähdä minut, olisitte tulleet katsomaan minua kun olin vielä strippari!

Harva muistaa, että Cardi nousi alun perin julkisuuteen some-tähtenä, joka kertoi seuraajilleen elämästään stripparina. Vuonna 2015 Cardi osallistui tosi-v-sarjaan Love & Hip Hop: New York. Sitten hän sai levytyssopimuksen, ja loppu on historiaa.