cardi B

Ex-strippari Cardi B myöntää huijanneensa miehiä hotellihuoneisiin - vei omaisuuden mennessään: "Minun piti tehdä niin selviytyäkseni"

27.03.2019 18:33

Harva muistaa, että tänä kesänä Flow-festivaaleilla esiintyvä Cardi B työskenteli ennen laulajan uraansa stripparina. Kolme vuotta sitten Cardi teki live-videon, jossa hän kertoi seuraajilleen, kuinka hän keplotteli miehiä hotellihuoneisiin ja varasti heidän omaisuutensa.  

Nyt video on noussut julkisuuteen uudelleen, minkä vuoksi Cardi selittelee taustaansa tuoreessa Instagram-postauksessaan.

- Videolla kerroin asioista, joita jouduin menneisyydessäni tekemään, hyviä ja huonoja juttuja. Ne olivat asioita, joita minun oli tehtävä selviytyäkseni. En koskaan väitä olevani täydellinen, enkä tule täydellisestä maailmasta, mutta puhun aina totta ja kannan vastuuni, Cardi sanoi.

Lue lisää: Cardi B loksautti kymmenien miljoonien ihmisten leuat – heilutti rintojaan häpeilemättä: En ole tehnyt näin ikinä - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I can do now is be a better me for myself my family and my future.

Henkilön CARDIVENOM (@iamcardib) jakama julkaisu

- En ole koskaan ihannoinut asioita, joista kerroin livelähetyksessäni. En ole niistä asioista ylpeä, enkä sen vuoksi ole tuonut niitä esiin musiikissani, räppäri jatkoi. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!