fbq
Asiatonta vai esimerkillistä? Gwyneth Paltrow osti tissipalapelin – antoi sen lahjaksi 14-vuotiaalle pojalleen "huvin vuoksi"! | Seiska
Hllwd
09.07.2020 11:34
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter
gwyneth paltrow
Asiatonta vai esimerkillistä? Gwyneth Paltrow osti tissipalapelin – antoi sen lahjaksi 14-vuotiaalle pojalleen "huvin vuoksi"!
Hllwd
09.07.2020 11:34
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter

Näyttelijäkaunotar ja Goop-yrityksen omistaja Gwyneth Paltrow, 47, sokeerasi äskettäin Twitter-kansaa. Hän paljasti ostaneensa 14-vuotiaalle Moses-pojalleen lahjaksi tissipalapelin. 

Gwynethin kertoi hommanneensa palapelin hauskaksi perheenkeskeiseksi ajanvietoksi koronaviruksen aiheuttamaan kotieristykseen. 

Teinille tissejä

Näyttelijän hankkima palapeli koostuu 450 palasta, ja valmiiksi koottuna siinä näkyy monia erilaisia rintoja. Aidoista tissikuvista tosin ei ole kyse, koska kyseessä on taitelija Julia Heffernanin piirrustuksesta tehty peli. 

Gwynethin mukaan se estää hänen teini-ikäistä poikaansa tylsistymästä kotioloissa, mikä ei sinällään ole täysin tuulesta temmattu ajatus. Kyllähän monia teinipoikia tissit kiinnostavat, varsinkin, jos niitä saa ihailla suljettujen ovien takana. 

Lue lisää: Onpas mämmimäinen mekko, Gwyneth Paltrow! Lue Seiskan muotipoliisin arvio Hollywood-kaunotarten juhlatyylistä!

Oscar-pystin voittanut näyttelijä paljasti asian eriskummallisista tuotteistaan tunnetun Goop-yrityksensä sivuilla. Sinne hän kirjoitti kuluttaneensa aikaansa lautapelien parissa pandemian pakottamissa kotioloissa. Erityistä huomiota herätti hänen ohimennen mainitsemansa lahja lapselleen. 

- Hommasin Mosesille sen tissipalapelin. Ihan vain huvin vuoksi, Gwyneth kirjoitti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puzzle is done! #puzzle #boobs #quarantine #jiggypuzzles #pieces #phoenix #arizona #2020

A post shared by Michelle Rykalsky (@michellerykalsky) on

Outoja tuotteita

Monet epäilivät sosiaalisessa mediassa Gwynethin hieman seonneen, kun hänen Goop-yrityksensä alkoi myymään erikoisia tuotteita. Eniten huomiota herättivät omalaatuiset tuoksukynttilät. 

Lue lisää: Ostoryntäys! Gwyneth Paltrow'n intiimialueilta tuoksuva kynttilä myytiin heti loppuun: "Ihana, odottamaton ja hauska!"

Sivustolla markkinoidaan kahta intiimialueihin viittaavaa hajustekynttilää. Ensimmäinen on nimeltään This Smells Like My Vagina eli "tämä tuoksuu vaginaltani". Toinen on taas This Smells Like My Orgasm, mikä taas tarkoittaa "tämä tuoksuu orgasmiltani".

Kynttilät toki olivat suosittuja julkaisunsa jälkeen, koska ne varattiin hetkessä loppuun. 

Gwyneth paltrow ja kynttilä
Gwyneth esitteli kynttilöitään Jimmy Fallonin Tonight Show'n videovierailullaan. 
Gwyneth ja Moses
Gwynethin poika Moses tuli kuokkimaan samaan videovierailuun suositussa keskusteluohjelmassa.

Twitter raivo

Tämä on jo toinen kerta, kun Gwyneth on herättänyt Twitter-kansan raivon tänä vuonna. Alkuvuodesta monet sosiaalisen median käyttäjät hermostuivat, kun saivat tietää näyttelijän vaginakynttilöistä. Nyt he ovat sitä mieltä, että tissipalapelin ostaminen teinille on täysin asiatonta. 

- Minua häiritsee erittäin paljon, että Gwyneth Paltrow osti 14-vuotiaalle pojalle tissipalapelin, eräs tuohtunut Twiittaa

Lähde: Huffington Post