Andrew ja Camilla rypevät pohjamudissa! Britit listasivat suosikkikuninkaallisensa – antisankari Harry ja kohu-Meghan yllättivät!

Hllwd | 21.11.2020 15:09

Kuningattaren perhepiiri joutuu kolmasti vuodessa kestämään epävirallisen rankkauksen.

1. Kuningatar Elisabet täyttää ensi keväänä 95 vuotta. Väite, että hän jättäisi valtaistuimensa ensi vuonna pojalleen, 6. suosituimmuussijaa pitävälle Charlesille, 72, ei pidä paikkansa. Hovista välitettiin viikko sitten viesti, että valta vaihtuu vain kuningattaren kuolleen ruumiin yli.

Elisabet

Lue myös: Seksiä alaikäisen kanssa?! Ex-rakas alasti valkokankaalla – kuningatar Elisabetin jälkikasvu tehtailee skandaaleita!

2. Kuningasperheen toiseksi suosituin on kuningattaren pojanpoika William, 38. Jo vuosia on veikattu, että kuningatar haluaisi jättää valtikkansa mieluummin Willsille kuin Charlesille. Kaiken lisäksi prinssin vaimo, Kate, 38, äänestettiin kolmanneksi suosituimmaksi hovin jäseneksi.

Catherine ja William

Lue myös: Haluatko nähdä herttuatar Catherinen arkisiin farkkuihin pukeutuneena? Näin bongaat Englannin kuninkaallisia Lontoossa!

4. Prinsessa Annen, 70, arvostus nousee vanhetessaan. Hänet löytää yllättäen sijalta neljä. Anne on brittihovin työjuhta, joka tekee muihin kuninkaallisiin nähden kaikkein eniten edustustehtäviä. Vielä 1990-luvun alussa prinsessa ei nauttinut minkäänlaista suosiota, koska Elisabetin lapsista ensimmäisenä hän uskalsi ottaa avioeron.

Anne

Lue myös: Intohimorikos hoviseurapiirissä! Prinsessa Annen ystävä murhattiin – aviomiehelle syyte!

5. Prinssi Philipin suosio lisääntyy ikävuosien karttuessa. Jos terveys vain kestää, brittihovin viidenneksi suosituin juhlii ensi kesäkuussa satavuotispäiviään. Myöskään Philip ei aina ole ollut suuren kansan suosiossa. Yksi syy on ollut liian kova kuri lapsilleen ja toisena se, että hän aikoinaan uskalsi uudistaa kuningashuoneen perinteitä.

Philip

Lue myös: Veljeskateus jyllää! Prinssit Charles ja Andrew ovat toistensa vastakohdat – tuoreessa kirjassa yllättäviä paljastuksia!

7.  Vaikka poru kuninkaallisen perheen hylänneestä prinssi Harrystä on käynyt kovana, hän nauttii yhä suosiota brittien keskuudessa. Sijalta seitsemän löytyvä antisankari on myös brittihovin kolmanneksi tunnetuin jäsen maailmalla. Yllättäen hänen parjattu vaimonsa Meghankin yltää sijalle 9.

Harry ja Meghan

Lue myös: Näyttelijästä toimittajaksi! Kohuherttuatar Meghan ansaitsee itse elantonsa – miljoonien asuntolaina maksettavana!

11. Prinssi Charlesin Camilla-puoliso ei ole vieläkään saanut kansaa hurmattua. Hänen sijoituksensa on 11.

Camilla

Lue myös: Kuninkaallinen tarjoilija! Herttuatar Camilla yllätti vanhainkodissa – kuva!

15. Suosikkilistan perää pitää tänä vuonna on suosikkiprinssinä vielä 1980-luvulla loistanut Andrew, 60, jonka maine töhriintyi Jeffrey Epsteinin lapsiseksiskandaalissa pahemman kerran. 66 prosenttia briteistä antoi Andrew´lle negatiivisen palautteen. Hänen tyttärensä Beatrice löytyy sijalta 12 ja Eugenie sijalta 14. Andrew´n ex-vaimoa Fergietä ei ole enää vuosiin laskettu hovin jäseneksi.

Andrew

Lue myös: Seksiskandaalin ryvettämä prinssi Andrew vajosi sotasankarista brittihovin hylkiöksi – 60 vuotta täyttävän prinssin suurimmat kohut!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!