fbq

Jaajo Linnonmaa käänsi katseita Olympiastadionilla – käytös herätti hilpeyttä Suomen ja Tanskan välienselvittelyssä

Jaajo seurasi sunnuntaina paikan päällä Suomen ja Tanskan välistä EM-karsintaottelua Helsingin Olympiastadionilla.

Suomen ja Tanskan välisestä miesten jalkapallon EM-karsintaottelusta ei jäänyt härmäläisittäin paljon jälkipolville kerrottavaa. Suvereenit juutit jättivät isännät nuolemaan näppejään ja voittivat Helsingin Olympiastadionilla lukemin 0–1.

Tanskalaisvieraiden ylivertaisuus ei kuitenkaan latistanut tunnelmaa loppuunmyydyllä Stadikalla. Sunnuntai-illan futishumusta nautti myös radio- ja tv-persoonana tunnettu koko kansan hauskuuttaja Jaajo Linnonmaa, 45.

Paikan päällä ollut Seiskan silminnäkijä kertoo, kuinka Jaajon käytös huvitutti EM-karsintamatsin puoliajalla. Tuossa vaiheessa tulostaululla oli vielä lukemat 0–0.

– En heti tunnistanut Jaajoa. Hän muistutti pitkässä mustassa takissaan, valkoisissa tennareissaan ja lätsässään ihan brittikannattajaa. Oikein todellista ladia, Stadikan uumenista alustetaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Jaajo pyöri Olympiastadionin uumenissa kuin klassinen brittikannattaja konsanaan.
Jaajo pyöri Olympiastadionin uumenissa kuin klassinen brittikannattaja konsanaan.

Hullaantui Huuhkajista

Kestotilaajamme näköhavaintojen perusteella Jaajo oli liikenteessä tyttärensä kanssa. Mediapersoona otti jälkipolvestaan innoissaan kuvia, kun tämä poseerasi Huuhkaja-teeman mukaisesti pöllömaskottien kanssa.

– Jaajo hullaantui Huuhkajista niin, että intoutui itsekin yhteiskuviin pehmoisten pöllömaskottien kanssa, Stadikalta hihitellään.

– Siinä hän poseerasi hetken ja otatti itsestään kuvia maskotit rinnallaan. Olihan se hieman huvittava näky, mutta toisaalta moni muukin aikuinen teki saman tempun. Oi Suomi on!

Mediapersoona halusi kuviin Huuhkaja-maskottien kanssa. Oi Suomi on!
Mediapersoona halusi kuviin Huuhkaja-maskottien kanssa. Oi Suomi on!

Epäreilut jaot?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Minään jättiyllätyksenä Tanskan voittoa ei voitu pitää, sillä sen kokoonpanon markkina-arvoksi on arvioitu jättimäiset 400 miljoonaa euroa Huuhkajien 30 miljoonaa vastaan. Joku vääräleuka voisikin irvailla, että Stadikan nurmella nähtiin epäreilut jaot.

Niin tai näin, Suomen sunnuntaina kaatanut Tanska rynnisti voitollaan tasaisen EM-karsintalohkon kärkeen. Huuhkajat liitelee kolmantena ja säilytti tappiosta huolimatta saumansa päästä ensi kesän EM-kisoihin.

Jaajokin päivitti matsista tunnelmia Instagramiinsa. Hän kirjoitti oheisten kuvien yhteyteen "Tyttären kanssa treffeillä" sekä "Sukupolvien unelma."