fbq
Ulkomaat
29.09.2021 13:43
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Herttuatar Catherine
Wow! Herttuatar Catherine käänsi katseita läpikuultavalla kultapuvullaan – Bond-tähti Daniel Craig kommentoi tyhjentävästi näyttävää asuvalintaa!
Ulkomaat
29.09.2021 13:43
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Kauan odotettu James Bond -elokuva No Time To Die sai vihdoin maailmanensi-iltansa eilen (28.9.) Lontoossa. Punaiselle matolle osallistui suorastaan mykistävä kattaus huipputähtiä, mutta myös kuninkaallisia.

Kameroiden edessä poseerasivat näyttävässä rivissä prinssi Charles ja hänen puolisonsa, Cornwallin herttuatar Camilla, sekä prinssi William rinnallaan herttuatar Catherine. Heistä eniten päitä käänsi viimeiseksi mainittu Cambridgen herttuatar Kate, joka asteli paikalle mitä säihkyvimmässä luomuksessa.

Lue lisää: Prinssi Williamin esikoispoika George on jo 8-vuotias - koskettava kuva julki!

Herttuatar Catherine
Katella on päällään Jenny Packhamin suunnittelema läpikuultava iltapuku, joka sokaisee upeilla paljeteillaan.
Daniel Craig
Päätähdellä Danielilla puolestaan oli siisti ja hienostunut fuksianpunainen puku, joka oli muotitietoisten mieleen.

”NÄYTÄTTE IHASTUTTAVALTA!”

Mielenkiintoista oli Bond-elokuvan päätähden Daniel Craigin reaktio. Mies nimittäin häkeltyi herttuattaren tyylistä niin, että heitti tälle spontaanin kehun kaksikon kätellessä toisiaan.

- Näytätte sangen ihastuttavalta! Daniel tokaisi Katelle.

William ja Kate osallistuivat edellisen Bond-elokuvan Spectren ensi-iltaan vuonna 2015, kun Charles ja Camilla taas vierailivat sitä edeltäneessä, vuoden 2012 Skyfall-elokuvan ensi-illassa. Kaikkien neljän läsnäolo oli ehdottomasti yksi illan kohokohdista.

Lue lisää: Herttuatar Catherine altistui koronavirukselle - laitettiin sivuun hovitehtävistä!

William ja Kate
Asukokonaisuus sai lehdistönkin haukkomaan henkeään, sillä media on hehkuttanut Katen tyyliä vuolaasti. Herttuapari toden totta edusti.
Kate, William, Camilla ja Charles
Kuninkaallinen nelikko tervehtii iloisena yleisöä Royal Albert Hallin portailla Lontoossa.

Daniel Craig näyttelee James Bondin roolissa viimeistä kertaa. Koronapandemian vuoksi elokuvan ilmestyminen on siirtynyt pariin otteeseen. Sen oli tarkoitus tulla teattereihin jo viime vuoden huhtikuussa, mutta vihdoin se näkee päivänvalon. Suomessa elokuvan ensi-ilta on huomenna 30.9.

Lue lisää: Näihin tykkeihin tarvitaan aseenkantolupa! Daniel Craigin paidattomat kuvat loksauttavat leuat - katso!